Asgari Ücret Fiyat Farkı Hesaplama

yuzun23

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016 64 Bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
17-01-2026
Arkadaslar, elinde Hizmet alımı (Asgari Ücret Fiyat Farkı Hesaplama) programı olan varmı. yardımlarınızı beklıyorum. Herkese tşk.ler.

suatbayhan

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
28/11/2026
Merhaba,
Yanılmıyorsam sizin kastettiğiniz Kamu İhale Kanununa tabi işler için fiyat farkı hesabı.
Gerçi ben genelde yapım işleri ile ilgilenirim ama hizmet alımı için bir ara bir dosya hazırlamıştım.
"Hizmet" ve "Hiz.Gen." sayfalarında sadece sarı hücrelere müdahale ediyorsunuz. Diğer hücrelere karışmıyorsunuz.
Diğer sayfalardaki veriler otomatik geliyor. Eğer gelmezse siz el ile giriş yapabilirsiniz.
Siz bir kontrol edin. Hata varsa düzeltelim.
Eğer kastetiğiniz bu değil de sayın Vedat Özer beyin dediği ise kendisi güzel bir çalışma sunmuş. Ellerine sağlık.
Selamlar...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003
07-02-2024
4734 Sayılı Kanuna göre hizmet alımı yapan bir idareyiz.Maliye ve saymanlıklarla yapılan son mutabakata göre, hizmet alımı neticesinde çalışan sözleşmeli personellerin maaş hesapları ve AGİ dahil alacakları gösteren cetvel ektedir. Umarım işinize yarar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2003
Ofis 2007
Ofis 2010
daha detaylı daha güzel açıklamalar içeren bir çalışma varmı elinizde ben yıllara sari yani 3 yıllık hizmet alımları yapıyorum bir türlü kimseyle mutabakat sağlayamadım her yıl değişik şekillerde değişik yollarla yapıyoruz tek tip basit öz bir çalışma lazım bana yahu :(