Merhaba,
Yanılmıyorsam sizin kastettiğiniz Kamu İhale Kanununa tabi işler için fiyat farkı hesabı.
Gerçi ben genelde yapım işleri ile ilgilenirim ama hizmet alımı için bir ara bir dosya hazırlamıştım.
"Hizmet" ve "Hiz.Gen." sayfalarında sadece sarı hücrelere müdahale ediyorsunuz. Diğer hücrelere karışmıyorsunuz.
Diğer sayfalardaki veriler otomatik geliyor. Eğer gelmezse siz el ile giriş yapabilirsiniz.
Siz bir kontrol edin. Hata varsa düzeltelim.
Eğer kastetiğiniz bu değil de sayın Vedat Özer beyin dediği ise kendisi güzel bir çalışma sunmuş. Ellerine sağlık.
Selamlar...
4734 Sayılı Kanuna göre hizmet alımı yapan bir idareyiz.Maliye ve saymanlıklarla yapılan son mutabakata göre, hizmet alımı neticesinde çalışan sözleşmeli personellerin maaş hesapları ve AGİ dahil alacakları gösteren cetvel ektedir. Umarım işinize yarar.
daha detaylı daha güzel açıklamalar içeren bir çalışma varmı elinizde ben yıllara sari yani 3 yıllık hizmet alımları yapıyorum bir türlü kimseyle mutabakat sağlayamadım her yıl değişik şekillerde değişik yollarla yapıyoruz tek tip basit öz bir çalışma lazım bana yahu
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.