Askeri nöbet programı

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Arkadaşlar çok acil ekteki nobet listesinin programı lazım her ay aynı sıkıntı cok zor oluyor yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2003
arkadaşlar sadece göz atmayın yardım edip edemeyeceginizide yazın bari

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Sevgili kardeşim, ekte verdiğin dosyadan açıkçası bir şey anlaşılmıyor, zor olan hadise nedir? Çetele her ay toplanarak gidecek derken toplanacak olan nedir? Personelin aylık mazereti cetvellerin hangi bölümünü etkiliyor? İhtiyacınız olan şey (formül, makro, fonksiyon) nedir? Dosyanıza göz atan arkadaşların muhtemelen aklına benzeri pek çok soru takıldığından dolayı yardımcı olamadıklarını umuyorum. Dilerseniz dosyanızı bir kez daha gözden geçirin...;)

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Sevgili kardeşim, ekte verdiğin dosyadan açıkçası bir şey anlaşılmıyor, zor olan hadise nedir? Çetele her ay toplanarak gidecek derken toplanacak olan nedir? Personelin aylık mazereti cetvellerin hangi bölümünü etkiliyor? İhtiyacınız olan şey (formül, makro, fonksiyon) nedir? Dosyanıza göz atan arkadaşların muhtemelen aklına benzeri pek çok soru takıldığından dolayı yardımcı olamadıklarını umuyorum. Dilerseniz dosyanızı bir kez daha gözden geçirin...;)
Mesela bu ay OSMAN'a 2 hafta ici bir pazar bir perşembe nobeti yazıldı bu işlem çeteleye otomatik işlenmesi lazım yani OSMAN'ın degerleri 6 hafta ici 2 pazar 2 perşembe olacak

anlayacaginiz nobetleri eşit olarak yazmak istiyorum çeteledeki degerlere gore kendi kendine yazan bir program yapamazmıyız acaba personel geçen ay cumartesi tuttuysa yada 3 tane cumartesi tutmuş 5 pazar tutmuş otomatik bu ay cumartesi nöbet yazması lazım gibi bilmiyorum nasıl anlatırım daha

Excel Vers. ve Dili
office 2003
askeri nobet programı

arkadaşlar çizelgeeye bir iki açıklama daha yaparak değiştirdim şimdi daha açık olmuştur inşallah tekrar kontrol ederseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office 2003
bana yie yarım edilmedi desenize bu ay da nöbetleeri manuel elden yazacagım yinede lginize tesekurler

ZuCChiNi

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016, TR, x32
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
10-10-2029
Anlatmak istediğinizin tam olarak anlaşılmadığı için kimse yerdım etmiyor diye düşünüyorum.
Hafta içinden kastınız Pazartesi ve Salı nöbetleri mi?

Bu arada yardım edecek kadar Excel bilgim yok maalesef.
Askerde çok nöbet yazdığım için konu ilgimi çekti. :)