Ay sonunda rapor alma yardımcu olursanız sevinirim

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excelimde bir tablo var ve hergün bu tablonun ilgili alanlarına bilgiler girilip kaydediliyo günlük kaydediliyo ve çıktısı alınıyo ama ben ay sonunda o bir ay içerisinde o tabloya girilenlerin sıralı raporunu liste halinde excelde kaşrıma çıkartmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim çok acil teşekkürler (dosyayıda ekte gönderdim)

Ekli dosyalar

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
excelimde bir tablo var ve hergün bu tablonun ilgili alanlarına bilgiler girilip kaydediliyo günlük kaydediliyo ve çıktısı alınıyo ama ben ay sonunda o bir ay içerisinde o tabloya girilenlerin sıralı raporunu liste halinde excelde kaşrıma çıkartmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim çok acil teşekkürler (dosyayıda ekte gönderdim)
Merhaba

Boş yollamak yerine bir kaç giriş yapın. Şu şekilde çıkacak diye belirtin.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Merhaba

Boş yollamak yerine bir kaç giriş yapın. Şu şekilde çıkacak diye belirtin.
gerçekten açıklamanızı anlayamadım kusura bakmayın sanırım ben yapmaya çalışıtğım şeyi tam anlatamadım tekrar anlatıyım;
excelde o tablo üzerinde yaptığım işlemler bi veri tabanına yada vs bi yere kaydolucak mesela ben bu ayın sonunda bu ayki bütün girilenlerin listelenmesini isticem excelde listelicek ve bu her ay için geçerli olucak ama excelde böyle bi özelllik var mı ?

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.
Not: Kodlar alıntıdır.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Merhaba;
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.
Not: Kodlar alıntıdır.
muygun gerçekten çok teşekkür ederim ellerine ve emeğine sağlık istediklerimi bir bir eklemişsin şimdide güvenlik sorunu veriyo makroların güvenliğini her seviyede denememe rağmen hala açılışta güvenlik seviyesi ve dijital olarak imzalanmış bir güvenilen sertifika makrolara eklenmediğindeb makrolar devre dışı bırakılmıştır diyo en yüsektek en düşük seviyeye kadar denedim güvenliği ama genede açılışta aynı hatayı veriyo ve tamama basıpdevam ettikten sonra makroları kullanamıyorum butonlara filan basınca açılıştaki hata sayfası geliyo

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Bende bir sorun gözükmüyor.
Makro güvenlik seviyesini "düşük önerilmez" moduna çekerek deneyin. Bu noktada sorun çıkmaması gerekir.
Dosyayı başka bir bilgisayarda deneyin.
İyi çalışmalar.