Arkadaşlar 3 4 saattir uğraşıyorum excel'i unutuğum için sonuca varamadım ve vize yerine geçicek olan bu uygulamayı yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Bugün gece 12'e kadar vaktim var ?
1. Sorunuz;
Aylık Satışlar isimli sayfanızda C7:N11 aralığını seçin.
Veri-Sırala menüsünü açın.
Başlık satırı yok seçeneğini seçin.
Seçenekler butonuna tıklayın.
Açılan pencerede anahtar sıralaması kısmından en son seçeneği seçin.
Alt kısımda bulunan yönelim şekli bölümünden soldan sağa sırala seçeneğini seçin ve tamam tuşuna tıklayın.
2. Sorunuz;
Tarihler ve Sayılar isimli sayfanızın A15 hücresine 01.01.2009 tarihini yazın ve A15 hücresini seçili hale getirin.
Düzen-Doldur-Seriler menüsünü açın.
Seri yeri bölümünden sütunlar seçeneğini seçin.
Tarih birimi bölümünde iş günü seçeneğini seçin.
Son değer bölümüne 31.12.2015 yazıp tamam tuşuna tıklayın.
Korhan Bey biraz hazırcılık gibi olucak biliyorum ama Ürün Satışı sekmesindeki ve Personel sekmesindeki sorulara bakabilirmisin ? Gerçekten vakit dar olmasa araştırcağım ama 3 saat içinde vermem gerekiyor.Teşşekür ederim.
Korhan bey sorularım olarak şunlar kaldı diğerini sayenizde yaptım
3-Hangi tarihte kaç liralık toplam satıl yapılmış, kim ne kadar satış yapmış, hangi üründen ne kadar satılmış listelenecek 4-Mesleği Yardımcı olanlar içerisinde en çok maaş alan 3 kişi ?
1964 ve 1967 arasında doğan, 1990 öncesinde işe başlayan, Yardımcılar içerisinde en çok maaş alan 2 kişiyi listeleyin.
Liste içerisindeki Bölümleri satır numarası:12009 Sütun: JK olan hücreye listeleyin
Liste içerisindeki Daireleri satır numarası:1009 Sütun: KL olan hücreye listeleyin
Liste içerisindeki Bölümleri satır numarası:9001 Sütun: IV olan hücreye listeleyin
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.