ayların toplamı

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Sorunuzu doğrudan buraya yazsanız hem sorunuz daha fazla dikkat çekici olur, hemde yardımcı olup olamayacağımız konusunda bilgimiz olur. Sorunuzu görmek için dosyayı indirmek zorundayız. Limitli kullanıcılar için (Limitsiz de olsa) bilmediği, yanıtlayamayacağı ya da ilgi duymadığı bir dosyayı indirmenin sadece limiti bitirmekten ve boşa zaman geçirmekten öte bir anlamı yoktur.
Hoşçakalın.

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
dEdE arkadaşım...inanın dediklerinizden birşey anlamadım..normal excel.web.tr'ye giriyorum.oradan excel'e yeni başlayanlar bölümüne geçiyorum..oradan da yeni konuya tıklayıp sorumu yazıyorum..limitten bahsetmişsiniz,dosya indirmekten bahsetmişsiniz...dediğim gibi dediklerinizden hiçbir şey anlamadım...yardımcı olursanız sevinirim

Excel Vers. ve Dili
microsoft office professional plus 2016
internet limiti manisalı senin dosyanı açıp bakarak limitlerinden yiyorlar arkadaşalr demek istiyor ve de dede çok haklı ben internetim limitli senin dosyanı açıp bakma işime gelmez. örnek olarak dosya eklemen çok güzel ama açıklamasını da buraya yaparsan daha iyi olur demek istemiş dede

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
ekteki dosyayı inceler misiniz arkadaşlar??
şimdiden teşekkürler
Demişsiniz. Şimdi de,
sorumu yazıyorum..limitten bahsetmişsiniz,dosya indirmekten bahsetmişsiniz...dediğim gibi dediklerinizden hiçbir şey anlamadım...
diyorsunuz. Soru nerede? Sorunuzun ne olduğunu nasıl anlayacağız dosyanızı indirmeden.?

Excel Vers. ve Dili
manisalı dayanamadım açtım baktım. dosyana birde parola koymuşsun ?????

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
dedikleriniz inanın biraz komikçe..daha önce buraya yazıyordum..bu sefer de herkes bana "dosya eklersen daha iyi olur" diyordu..ve benim soracağım soru da maalesef ancak dosya üzerinde izah edilebiliyor.ama yine de size kısaca sorayım..ayrı ayrı plakalardan oluşan araç sanayi takibi kitabım var..bu kitabın içerisinde 30 a yakın aracın plakalarından oluşan sayfalar var..her sayfada bu aracın sanayide gördüğü işlemler ve bu işlemlere yazılan ücretler var..
benim istediğim şu:her aracın aylar bazında ayrı ayrı toplamını başka bir sayfaya almak istiyorum..bu sayfada plakalar önemli değil,sadece ay toplamı olsun yeter..(ben anlattıklarımdan birşey anlamadım,bakalım siz nasıl anlayacaksınız)

Excel Vers. ve Dili
Manisalı güzel kardeşim parola ne ? söylersen yardımcı olabiliriz dosyan parolasız açılmıyor

Excel Vers. ve Dili
Aylar toplamı

Manisalı yaptım bi bak istersen, oldu yanlız senin tarih formatınla olmuyo normal formatta tarihleri yaz

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Aslında o kadar karmaşık da sormamışsın : )))

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
ilgine,bilgine teşekkürler arkadaşım