AYLIK DEVAM ÇİZELGESİ

m.ensar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 10 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25-10-2025
Merhaba ekte bulunan çizelge hakkında yardım istiyorum.
gerekli açıklama çizelge içinde yazıyor. İyi calismalar diliyorum

Ekli dosyalar

m.ensar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 10 türkçe
25-10-2025
[QUOTE = "m.ensar, mesaj: 1005411, üye: 381614"] Merhaba ekte bulunan çizelge hakkında yardım istiyorum.
gerekli açıklama çizelge içinde yazıyor. İyi calismalar diliyorum [/ QUOTE]
Merhaba bu çizelgeyi sitenizden indirdim. Cok güzel bir calisma. ama biraz degisiklige ihtiyacim var ancak Cok bilgim yok. Tatil günleri ve resmi tatiller renkli görünsün ancak günler ve tatil nedenleri hakkında bilgiler görünmesin (yani cumartesi pazar veya yeni yıl) gibi yerler gelmesin istiyorum. isim planı ki sicil no ismi soyadı ünvan bilginin çizelgede görünmesini istiyorum. son olarak çıktı alacağım zaman isim listesi ki ki bütün personele ait çizelgenin yazilmasini istiyorum.

m.ensar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 10 türkçe
25-10-2025
[QUOTE = "m.ensar, mesaj: 1005461, üye: 381614"] [QUOTE = "m.ensar, mesaj: 1005411, üye: 381614"] Merhaba ekte bulundu planlamage hakkında bilgi istiyorum.
gerekli açıklama çizelge içinde yazıyor. İyi calismalar diliyorum [/ QUOTE]
Merhaba bu çizelgeyi sitenizden indirdim. Çok güzel bir calisma. ama biraz degisiklige ihtiyacim var ancak Cok bilgim yok. Tatil günleri ve resmi tatiller renkli görünsün ancak günler ve tatil nedenleri hakkında bilgiler görünmesin (yani cumartesi pazar veya yeni yıl) gibi yerler gelmesin istiyorum. isim planı ki sicil no ismi soyadı ünvan bilginin çizelgede görünmesini istiyorum. son olarak çıktı alacağım zaman isim listesi ki ki bütün personele ait çizelgenin yazilmasini istiyorum. [/ QUOTE]
site yazdiklarimi degistiriyor o nedenle cizelgeye yazdim istenileni