Aylık haraketleri izleme

Excel Vers. ve Dili
Excel2003TR
Merhaba arkadaşlar,
Sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
İki ayrı dosyam var müşteri takip ve müşteri hareketleri adında.. Müşteri takip dosyasında müşterinin ay bazında çekmiş olduğu siparişleri,diğer dosyam olan müşteri hareketlerinde o ay toplamda kaç sipariş çekmiş görmek için ne yapmalıyım. Bana bir örnek verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.. Dosyalari ekliyorum. Belki çok basittir ama bilmemek ayıp değil...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel2003TR
Müşteri takip kartı yıllık, Ayları manuel giriyorum. ay bazında çekilen toplam siparişi, müşteri hareketlerinde görmek istiyorum.
Not: Müşteri takip kartı,her müşteri için bir adet,
Müşteri hareketleri bütün müşterilerin aylık hareketleri şeklinde olacak teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
excel2007 tr
Sipariş adedinde, 10,100 ve 50 nin yer aldığı stundaki değerler mi toplanacak yani 160 mı görmek istiyorsunuz yoksa 3 satır siparişi olduğundan 3 sayısını mı göreceksiniz.

ayrıca bu iki tabloyu tek sayfada takip etmenizin bir sakıncası var mı ?

Excel Vers. ve Dili
Excel2003TR
Evet sipariş adedinde, 10,100 ve 50 nin yer aldığı stundaki değerler toplanacak ve o ay içinde gerçekleşen diğer sipariş adetleri. Dİğer aylarda gerçekleşen sipariş adetleri diğer aylarda toplanacak.. İki tabloyu tek sayfada takip edemiyorum çünkü müşteri hareketlerinde diğer müşterilerin hareketleri olacağı için müşteri hareketlerinde nhangi müşterinin hangi ay ne kadar sipariş çektiğini görmem lazım. Yazım hatalarım ve ifade yanlışlarım için özür dilerim. Teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
Excel2003TR
Çok teşekkürler serdar bey. Elinize sağlık..