Aylık mesai hesapla

Excel Vers. ve Dili
2010
Merhaba arkadaşlar benim sorum örnek tablomda (B) Sütuınunda yazan ve tekrar eden aynı isimler var,bu isimleri diğer "toplam saat" sayfasında teke düşürüp, aktarıp kim hangi isim toplamda ne kadar mesai yapmış toplam saat olarak aktarmak istiyorum, bu mümkün mü ? teşekkürler.

örnek dosya: https://dosya.co/mjed3elpnjc3/Fazla_mesai_örnek.xls.html

Excel Vers. ve Dili
2010
Merhaba korhan bey çok teşekkür ederim,özet tablo işimi çözebilir fakat ben diğer sayfada toplam görmek istiyorum,bu daha kullanışlı olacak benim için mümkünse makro olabilir.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhaba korhan bey çok teşekkür ederim,özet tablo işimi çözebilir fakat ben diğer sayfada toplam görmek istiyorum,bu daha kullanışlı olacak benim için mümkünse makro olabilir.
ÖZET TABLO tam da bu dediğiniz işlemi yapar ve pratiktir...

Excel Vers. ve Dili
2010
korhan bey özet tablo ile yaptığımda (D) ve (E) sütununda ki veriler saat olarak girildiği için karmaşık bir şekilde saat ve dakika iç içe şeklinde çıkıyor bunu nasıl düzeltirim.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
F sütununa saat farkını alın. Sonrasında özet tabloda bu alanı kullanabilirsiniz. Özet tabloyu oluşturduktan sonra toplam aldığınız alanın biçimini SAAT [s]:dd:nn olarak ayarlayarak dilediğiniz görüntüyü elde edebilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
2010
Korhan bey çok teşekkür ederim olmadı maalesef,, diğer toplam saat sayfasında ETOPLA ile işimi çözdüm. Sadece saat formatından sıfırları atamadım yardımcı olurmusunuz?--örnek toplam saat 13:00 saat çıkıyor fakat ben sadece 13 kalsın istiyorum.