aynı çalışma kitabındaki bir sayfaya başka bir sayfadan BULMA yöntemiyle veri almak

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 kullanıyorum
merhaba, VBA yöntemiyle başka bir sayfadan aktif bulunduğumuz sayfaya veri almak istiyorum. Örneğin sayfa1 e CBAD isimli bir textbox oluşturdum ve hemen yanına komut butonu oluşturdum. burdaki maksatım textboxa(CBAD) yazdığım yazıyı sayfa2 de arayıp bulmak ve ona karşılık gelen sağındaki solundaki hücrelerdeki veriyi alıp sayfa1 e getirmek. bunun için aşağıdaki gibi komut butonunun altına KOD yazdım. ancak sadece komut butonunun bulunduğu sayfada arayıp buluyor. benim amacım sayfa2 de arama yaptırıp bulduğu veriyi sayfa1 e getirmek.

Private Sub ara_btn_Click()
Dim bak As Range
sheets("sayfa2").select
For Each bak In Range("a1:a" & WorksheetFunction.CountA(Range("A1:A65000")))
If StrConv(bak.Value, vbUpperCase) = StrConv(CBAD.Value, vbUpperCase) Then
bak.Select
select("sayfa1").range("b1") = ActiveCell.Offset(0, 1).Value
select("sayfa1").range("b2") = ActiveCell.Offset(0, 2).Value

Exit Sub
End If
Next bak
MsgBox "Aradığınız isimde bir kayıt bulunamadı"
End Sub
bu şekilde yaptığım zaman sayfa2 aktif oluyor ancak bu sayfada arama yapmıyor. en baştaki SHEETS("sayfa2").select ifadesini sildiğim zaman sadece butonun bulunduğu sayfada yani sayfa 1 de arayıp buluyor ve hücreyi seçili hale getiriyor. ben istiyorumki sayfa 2 de arama yapayım ve bulduğu hücrenin sağındaki solundaki hücrelerden veri alayım ve sayfa1 e aktarayım. Bilgi paylaşmaktır diyor ve yardımlarınız bekliyorum. İyi günler...

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 kullanıyorum
teşekkür ederim. aynı zamanda forumdaki konu başlıklarını biraz araştırdıktan sonra sorunumun cevabını buldum...
Private Sub CBAD_Click()
[Sayfa1!A5] = Sheets("Sayfa2").Range("E" & ComboBox1.ListIndex + 2)
End Sub
iyi günler...