Aynı Değere Sahip Hücreler

Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr
Merhaba, aranıza yeni katıldım tabiki sorularım var :) bi türlü beceremedim örneklere baktım falan ama maalesef 4 saattir uğraşıyorum ve hala sonuç alamadım. Eklediğim dosyanın Kayıt isimli sayfasında ilgilisi "ahmet altay" olan satırların, bütün satır bilgilerinin ahmet altay isimli çalışma sayfasında 1 den başlayarak ayrı ayrı sıralanmasını istiyorum. ahmet altay isimli sayfanın satırlarına kopyala-yapıştır olarak yaptım istediğim şey anlaşılabilsin diye. teşekkürler hepinize....

not: kurumda office 2010 kullanıyorum

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Merhaba, aranıza yeni katıldım tabiki sorularım var :) bi türlü beceremedim örneklere baktım falan ama maalesef 4 saattir uğraşıyorum ve hala sonuç alamadım. Eklediğim dosyanın Kayıt isimli sayfasında ilgilisi "ahmet altay" olan satırların, bütün satır bilgilerinin ahmet altay isimli çalışma sayfasında 1 den başlayarak ayrı ayrı sıralanmasını istiyorum. ahmet altay isimli sayfanın satırlarına kopyala-yapıştır olarak yaptım istediğim şey anlaşılabilsin diye. teşekkürler hepinize....

not: kurumda office 2010 kullanıyorum
Merhaba

Eki İnceleyin.

Formüller DİZİ formülüdür.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr
mükemmel olmuş teşekür ederim h3 ve h4 ün tarih formatını değiştiremedim, hücre biçimlendirden tarih formatını seçtim ama işe yaramadı :(

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Kayıt sayfasında, veri girişi olmadığı için hata alıyorsunuz.

Araçlar / Seçenekler / görünüm / Sıfır Değerlerini bunu pasif hale getirin.

Son düzenleme: