aynı dosyada birden fazla kullanıcı durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
EXCEL-2013
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-05-2024
DeĞerlİ ArkadaŞlar....
Bİr Excel Dosyasinda
BİRDEN FAZLA KULLANICININ SON KULLANICI TARAFINDAN Kaydedİlen Dosya Üzerİndeki değerleriden islemlerİnİ Devam Ettİrebİlmesİ için Dosyada Nasil Bİr Uygulama Yapilabİlİr

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
EXCEL-2013
18-05-2024
Değerli Üstad arkadaşların bana zamanlarını ayırarak
konuyla ilgili açıklamaları nı Bekliyorum.
Saygılar Sevgiler.

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
Merhaba dostum

Açıkçası istediğin şeyi tam anlamadım ama dosya paylaşımından bahsediyorsun gibi geldi bana bu yüzden kısaca şöyle söyleyebilirim Excel dosyaları tek kişi kullanımına açıktır eğer birden fazla kişinin bilgi girmesi ve dosyayı incelemesini istiyorsan o zaman office 2007 "gözden geçir" diye bir menü var onun altında çalışma kitabını paylaştır diye bir seçenek var onu seçiyorsun ve dosyanı birden fazla kişinin kullanabilmesini sağlıyorsun

Excel Vers. ve Dili
EXCEL-2013
18-05-2024
şöyle izah ededyim
tek dosya üzerindeki bir çalışma sayfasında her işlem için sıralı liste ve işlem numarası kaydeden makro var

aynı dosyayı o an başka birbir kullanıcı işlem yapıyor
ve açmış olduğu dosyada örnegin sıra numarası 9 idi diğer kullanıcı işlem yaptı ve sıra numarası 10 oldu oysa onun işlem yaptığı dosyadaki sıra numarası 9 da idi bu kaydederse tekrar önceki kullanıcının kaydettiği 10. sıra kaydetmiş olacak ve önceki kullanıcının kaydının üstüne geçecek.
oysa
her işlemin anı dosyada sıralı takibi mümkünmü yoksa bunu yine mocro ile mi çözmek gerekir..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...