- Excel Vers. ve Dili
- Türkçe Microsoft Office Professional Plus 2019
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 05-10-2020
Merhaba Herkesin Ramazan Bayramını Tebrik Ediyorum.
uzunca bir dizi formülüm var her hangi bir sorunu yok çalışıyor.
makro içeren bir dosyaya aldığımda ya da diğer bazı excel dosyalarda (Bu söylediğimden tam emin olmadığım için bu şekilde yazıyorum) aynı formül çalışmıyor. Boş sonuç döndürüyor.
Sayfa isimleri satır ve sütunlar aynı ama çalışıyor diğer dosyada çalışmasına rağmen...
çalışan dosyadan tüm sayfayı ve formülleri kopyalıyorum sadece formülleri yapıştırıyorum vb. çalışmıyor.
çalışan dosya xsl uzantılı kopyaladığım dosya xslm uzantılı bununla bir ilgisi var mı emin değilim...
Sizin başınıza hiç böyle bir şey geldi mi?
Mantıklı bir şey bulamıyorum.
Bu konuda öneri ve tecrübelerinize ihtiyaç duyuyorum.
Elimde yapmak istediğim çalışma burada takılıp kaldı iki günümü aldı hala bir adım ilerletemedim.
İlk etapta örnek dosya yüklemedim belki bu hataya sebep olan çok bilindik ama benim bilmediğim bir durum varsa onları öğrenmek amaçlı soruyorum.
Böyle bir durum yoksa mecburen dosyayı yükleyip soracağım.
uzunca bir dizi formülüm var her hangi bir sorunu yok çalışıyor.
Kod:
{=EĞERHATA(KAYDIR(veri!$A$8;KAÇINCI(BÜYÜK(EĞER((veri!$D$9:$D$53<>"")*(veri!$B$9:$B$53="8/A");(veri!$AB$9:$AB$53)-(veri!$A$9:$A$53/1000));veri!$A10);(veri!$AB$9:$AB$53)-((veri!$A$9:$A$53)/1000);0);SÜTUN(veri!B$8));"")}
Sayfa isimleri satır ve sütunlar aynı ama çalışıyor diğer dosyada çalışmasına rağmen...
çalışan dosyadan tüm sayfayı ve formülleri kopyalıyorum sadece formülleri yapıştırıyorum vb. çalışmıyor.
çalışan dosya xsl uzantılı kopyaladığım dosya xslm uzantılı bununla bir ilgisi var mı emin değilim...
Sizin başınıza hiç böyle bir şey geldi mi?
Mantıklı bir şey bulamıyorum.
Bu konuda öneri ve tecrübelerinize ihtiyaç duyuyorum.
Elimde yapmak istediğim çalışma burada takılıp kaldı iki günümü aldı hala bir adım ilerletemedim.
İlk etapta örnek dosya yüklemedim belki bu hataya sebep olan çok bilindik ama benim bilmediğim bir durum varsa onları öğrenmek amaçlı soruyorum.
Böyle bir durum yoksa mecburen dosyayı yükleyip soracağım.