Aynı Girilen Tarihlerin İşaretlenmesi

skaan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-11-2025
Merhaba;
Ekli dosyamda izin planlaması yapmaktayız. Bu izin planlamasında İzne Çıkış ve Dönüş tarihleri bulunmakta. Bu tarıhler girildiğinde aynı girilen tarihlerin sarı ile boyalı hale gelmesini sağlamak istiyorum.
Bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Saygılarımla;
Skaan

Ekli dosyalar

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Aynı derken neyi kastediyorsunuz anlaşılmıyor? Birinin gidiş tarihiyle diğerinin dönüş tarihinin aynı olması durumu mu, sadece başlangıç tarihlerinin aynı olması mı, izinli olunan günlerin çakışması durumu mu vs? Örneklerle açıklarsanız daha iyi olur. Hatta mümkünse dosyanızda boyanması gerekenleri siz boyayın ki mantığını daha iyi anlayalım.

skaan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
12-11-2025
Merhaba;
Aynı dan kastım tarihlerin gidiş yada dönüş farketmiyor.
Önemli olan tabloda aynı tarihlerin giriliyor olmasıdır.
Örneğin ektekı dosyada işaretlediğim gibi 13.03.2012 tarihi girildiğinde hangi hucrede girildiyse o hucre sarıya boyanmalı..
Ornek dosyamı tekrar koyuyorum..
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.. İnşallah anlatabilmişimdir..
Saygılarımla
Skaan

Aynı derken neyi kastediyorsunuz anlaşılmıyor? Birinin gidiş tarihiyle diğerinin dönüş tarihinin aynı olması durumu mu, sadece başlangıç tarihlerinin aynı olması mı, izinli olunan günlerin çakışması durumu mu vs? Örneklerle açıklarsanız daha iyi olur. Hatta mümkünse dosyanızda boyanması gerekenleri siz boyayın ki mantığını daha iyi anlayalım.

Ekli dosyalar

Murat OSMA

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 TR-EN
31-12-2028
Koşullu Biçimlendirme ile yapabilirsiniz...

Ekli dosyalar