aynı kayıta ait bilgilerin bulunması ve işlem yaptırılması

ekte sunmuş olduğum listBox tan seçilen kişinin farklı tarihlerdeki ödemeler sonucunda son bakiyeden ödenen meblağın düşmesini yapmak istiyorum.bana bu konuda yardım ederseniz memnun olacağım. teşekkürler

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Dosyanızda userform mevcut değil.

sayın leventm
programı tümüyle gönderiyorum.ana menuden "icra işlemleri" ve "kesinti girişi" buradanda "aylık kesinti" ekranı geliyor bu ekranda seçilen kayıt getiriliyor ve "kesilen icra tutarı" sahasına girilen tutar "hareket sayfasında "kalan borç"sutununa yazdırılacak yazdırılırkende bir önce gönderdiğim gibi işlem yapılacak.ilginize teşekkür ederim.çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
İstediğiniz işlem "hareket" sayfasındaki mevcut şekli üzerindemi yapılacaktır,yani tablonun bu dolu hali üzerinemi işlem yapılacaktır yoksa bu sayfadaki tablonun boş olduğunu kabul edip her veri girişinde kalan borç tutarıda hesaplanarak sayfaya aktarılacaktır.

Son söylediğim gibi isterseniz işlem biraz daha kolaylaşır, aksi takdirde ilk işlem için tabloyu her seferinde baştan değerlendirmek gerekirki bence bu zahmetli bir iş olur.

sayın leventm ,
"hareket" sayfasındaki kayılar duracak ve kişiye ait olan bu hareketleri daha sonra liste olarak alıp kullanacağım.boş kabul edildiğinde bu kayıtlar olmayacak sanırım veya benmi yanlış anladım.
menude "kişi bilgilerini görüntülemede" çalıştığında "hareket "sayfasından hareketleri ve kalan borcu görmek istiyorum.
ektede sundum.buna uygun sizinde çözümünüzü yaparsanız çok memnun olacağım .çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Benim anlatmak istediğim şu, şu anki dosyanızın "hareket" sayfasında kalan borç sütunu tamamen boş. Diyelimki siz "kesinti bilgi girişi" formundan 123 sayı no ve 15125 ssk nolu kişiyi seçip "kesilen icra tutarı" girdiniz, bunu kaydettiğinizde bu veri hareket sayfasında nereye kaydedilecektir. En alta ilk boş satıramı? yoksa bütün "hareket" sayfası taranarak bu nolara ait tüm satırlarda "kalan borç" hesaplanacak.

sayın leventm,
haklısınız ben tabloyu oluştururken kalan borç haneleri boş kaldı .ben
kesinti girişi ekranından giriş yaptığımda o kişiye ait en son hareketini bulup bu kayıtın kalan borcundan girdiğim tutar düşülüp o kişiye ait yeni bir kayıt oluşturmak ve daha sonrada (bir önceki ekli listede görüldüğü gibi) ilgili kişinin hareketlerini dökmek istiyorum. kusura bakmayın sizi yoruyorum umarım derdimi anlatabildim teşekkürler

Son düzenleme: