aynı makro kodlarını başkasayfada uyarlama

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
merhaba arkadaşlar şimdi ekteki dosyada misal fabrikaya veriler girilior ebatlarda girilior ve toplam m3 verior bize ve üretim sayfasına girdiğimizda misal fabrika sayıasındaki 07/100 nolu blog taşı yazıor ve değerler otomatik olarak gelior fabrikadaki satır yeşil oluyor ve otomatik olarak genel toplamdaki yerden değer düşüyor bunun aynısını ocak sayfası içinde yapmak istiyorum misal ocak sayfasını sildim fabrika sayfası kopyaladim satır yeşil olmuor ve genel toplamdan düşmüor bunu nasıl yapabişiriz şimdiden ilginize tşk ler yardımlarınızı bekliorum

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Türkçe
Set SF = Sheets("OCAK")
olarak değiştirdiğinizde OCAK sayfasındaki verileri alabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
ben onu ocak sayfasıunada uygulamak istiorum sıkıntı burda zaten OCAK SAYFASINDAki bilgileri almiyacak sadece blog nosundaki girilen rakamı ocak sayfasında yeşil yapacak ve toplam m3 den yeşil olan alan düşecek

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

ekli, dosyayı inceleyiniz.
Anasayfaya yeşil olmasını istediğiniz sayfaların isimlerini giriniz.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
sayın zafer çok tşk ederim mükemmel olmuş elinize sağlık bi tek sorun ocak ayının satır rengi yeşil değilde açık mavi olmasını istiorum bunu nasıl yaparım şimdiden tşkler

Son düzenleme:

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

Ekli dosyayı inceleyiniz.

Renk sayfası ilave ettim sayfa isimlerinin yanına istediğiniz renk numarasını girin sayfa o renk olur.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
tşk ederim