günaydın arkadaşlar ekteki dosyada bulunan ilk sayfadaki ortak satırları diğer sayfada aynı olanları tek satıra düşürmek ve toplamlarını almak istiyorum. Nasıl bir formül uygulamam gerekir?
Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim Aktay27 arkadaş. Yapmak istediğim veri sayfasındaki yanyana hücreleri tamamen aynı olup alt satırlarda tekrar eden ortak satırları diğer sayfaya tek satır halinde aktarmak toplamlarını almak. Buradaki örnek dosyada diğer sayfaya örnek ilk 2 satırı ben yazdım ama formülle yazmak istiyorum bunu.
Sn. Aktay bir de bu stok kod listesi oluşturma sorunumuz olmasaydı mükemmel olacaktı.... uzun bir listem olduğu için hala ben malzeme tipleri listesini tek satıra kontrol ederek çıkarmaya çalışıyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.