Aynı sayfadan kopyalama

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2007 Tr
Merhaba arkadaşlar,
benim öğrenmek istediğim şöyle.Çalışma kitabında bir sayfayı biçimlendirip,kenarlık ayarları,zoom ayarları,sayfa yapısı vb.gibi yani tüm ayarlarını yaptıktan sonra bu sayfadan 365 tane daha çoğaltmak istiyorum.Nasıl bir kod yazmam gerekir acaba yardım ederseniz çok sevinirim.
Yani sayfa 1'in ayarlarını yapıcam hepsini ve makroyla ayarladığım sayfanın aynısından ayarlar bozulmadan 365 tane daha çoğaltmak istiyorum.
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Sub Makro1()
For i = 1 To 365
Sheets("2009").Copy After:=Sheets(i)
Next
End Sub
böyle bir makro denedim ama 256 sayfadan sonra hata veriyor. sayfasınırı bumu acaba hiç bu kadar sayfa açmamıştım.işine yararsa 2009 adlı bir sayfaya ayarlarını yapıp makroyu çalıştır.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2007 Tr
Sub Makro1()
For i = 1 To 365
Sheets("2009").Copy After:=Sheets(i)
Next
End Sub
böyle bir makro denedim ama 256 sayfadan sonra hata veriyor. sayfasınırı bumu acaba hiç bu kadar sayfa açmamıştım.işine yararsa 2009 adlı bir sayfaya ayarlarını yapıp makroyu çalıştır.
Sayın fedeal çok teşekkür ediyorum ilgilendiğin için ben de kodlar çok güzel çalıştı ve hiç hata vermeden 365 tane kopyaladı sayfayı ;-))
ilginize ve bilginize tekrar teşekkürler.İyi çalışmalar,kolay gelsin.

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Sayın fedeal çok teşekkür ediyorum ilgilendiğin için ben de kodlar çok güzel çalıştı ve hiç hata vermeden 365 tane kopyaladı sayfayı ;-))
ilginize ve bilginize tekrar teşekkürler.İyi çalışmalar,kolay gelsin.
ricaederim işinizi gördügüne sevindim. ama bende hala çalışmıyor :) iyi calışmalar.