Aynı şehirlerin bir araya getirilmesi

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
Arkadaşlar merhaba..
Hazırladığım çalışmada 1.sayfada değişik illere yapılan sevkiyatlar var..Benim istediğim şu..
2. sayfaya sadece İzmir'e yapılan sevkiyatları listelesin..("gidilen yer izmir" yazan satırı olduğu gibi)Yardımcı olur diye örnek dosya ekliyorum
şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-03-2020
Dosyanız ektedir.

Son düzenleme:

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
Tamer üstadım..ilgine ve emeğine teşekkür ediyorum..çok kapsamlı bir çalışma ve harika bir örnek..ama benim elimdeki dosyada çizelge her iki sayfada da aynı..yani ben sayfa1 deki çizelgeyi doldurmaya başladığımda sayfa2'de izmir'i listelemeye devam etsin istiyorum.

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2010
30-03-2020
Merhabalar Sayın Manisalı satırın üzerine gelip sağ tıklıyıp verileri yenile dediğiniz zaman güncel veriler gelir, Özet rapor bu konularda iyidir. Ama siz fonsiyonla bu işlemi yaptırmak istiyorsanız bidiriniz.

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
Evet sayın hocam..Fonksiyonla yapmak benim işime daha çok gelecek..o konuda yardımlarınızı bekliyorum

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2010
30-03-2020
Merhabalar öncelikle ben hoca değilim, bizde üstadlarımızdan hocalarımdan öğreniyoruz istemiş olduğun dosya ektedir umarım işini görür. iyi akşamlar

Ekli dosyalar

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
Arkadaşım...Öncelikle;ilgine,bilgine,emeğine,yüreğine sağlık..Çok teşekkür ederim.."Ayrıca; "hocam" diye hitap etmemin sebebi şu : Ben 50 yaşında,ömrünün 27 yılını insan eğiterek geçirmiş emekli bir öğretmenim..Ömrümüz hep öğretmekle geçti. Ama bu sitede üstadlar sayesinde birşeyler öğreniyoruz..Bize birşeyler öğreten kişiye "hocam" diye hitap etmemin sebebi saygı belirtisidir.Dosya tam istediğim gibi olmuş..Tekrar tekrar teşekkür ederim

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
Üstad..ufak bir ek bilgiye ihtiyacım olacak..C1'e İZMİR yazdık..D1'e (örneğin)İSTANBUL,E1'e TRABZON yazdık..Sizin örnekte C1 sütununa açtığımız isimleri D1-E1-F1 genişletebilir miyiz..
Bu sefer listemiz sadece üst kızla açılan hücreleri kapsasın

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
Türkçeyi biraz katletmişim özür dilerim.."liste sadece ÜST KISMA açılan hücreleri sıralasın diyecektim.

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2010
30-03-2020
Merhaba Hocam istediğiniz acaba ek'teki gibi olabilirmi? Yanlış anlamışta olabilirim. Saygılarımla

Ekli dosyalar