aynı tarihli girişlerin toplamı

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
iyi günler ekte vermiş olduğum dosyada yapılan aşıların tarihleri girildiğinden başka bir sayfada bunların kaç adet olduğu yapılabilirmi acaba. şimdiden teşekkürler. açıklamalar dosyada verilmiştir.

Ekli dosyalar

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-02-2025
Merhaba smail. Kısmen işini görecek bir çözüm yaptım. Dosya ekte.
* RAPOR sayfası R sütununda sayfa isimleri yukarından aşağı doğru yazılmalı. Ben 4 sayfayı yazdım, siz kalanları yazın.

* İsim tanımlaması olarak Sayfaadı bölümüne eklenen sayfaların son hücre adresi yazılmalı.

* Her sayfada E2 hücresinde günü gösteren formül var. Buna göre hergün dosya açıldığında o gün yapılmış aşılar kendiliğinden RAPOR sayfasında toplanarak gözükecek. Eğer bu hücreye başka tarih girerseniz o zaman bu tarihe rapor alınır. Ancak rapor almak istediğiniz tarihi RAPOR sayfası A1 hücresinden değiştirirseniz diğer sayfalardaki tarih yapısı bozulmaz.

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
20-02-2025
Dosyanız ekte. Dosyanızı kısalttım. Siz gereken verileri capy+paste ile yapıştırın.

Ekli dosyalar

• 119 KB Görüntüleme: 20
Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
* İsim tanımlaması olarak Sayfaadı bölümüne eklenen sayfaların son hücre adresi yazılmalı.

.
emeğiniz için teşekkürler yalnız ben diğer kalan yerleri yazdım fakat yukarıdaki dediğinizi yapamadım. isim tanımlamasını nasıl yapacağım.

baydeniro

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
20-02-2025
İsim Tanımlaması : Ekle menüsü altında Ad sekmesi var. Üstüne gelince Tanımla kendiliğindne belirir.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
İsim Tanımlaması : Ekle menüsü altında Ad sekmesi var. Üstüne gelince Tanımla kendiliğindne belirir.
teşekkürler şu an günlük toplamı yapıyor elinize sağlık 2. bölümde belirttiğim aylık toplamı yapma imkanımız varmı acaba.