aynı verileri aktarmak

Arkadaşlar bu konuyla ilgili arama yaptım ama sorunumla ilgili tam cevabı bulamadım dsyayı ekliyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. saatlerdir uğraşıyorum acilen cevaplarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Not: Sorunuzu en basit şekliyle tanımlayacak birkaç kelime ile sayfada açıklarsanız hem cevap almanız kolaylaşır. Hemde soruya ilgisi olmayacak üyelerimizin downloaddan dolayı kotalarını yememiş olursunuz.

Ekli dosyalar

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ekli dosyayı inceleyiniz.
Yalnız F sütunundaki verilerinizin sonunda çok miktarda boşluk karakteri var.Ben formülde KIRP kullanrak bunu düzelttim.Aksi takdirde eşleşmeyecek ve sonucu vermyecekti
Sizde bundan sonrası için sorun yaşamamak için bu f sütununda ki değerlerin sonundaki boşluk karakterlerini tenmizleseniz iyi edriniz.:cool:

=EĞER(TOPLA.ÇARPIM(--(B$2:B$65535=E2)*--(C$2:C$65535=KIRP(F2)))>0;G2;"")

Ekli dosyalar

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. işte ustalık farkı. saatlerdir uğraşıyorum, 2 dk da hallettiniz. pirler...

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. işte ustalık farkı. saatlerdir uğraşıyorum, 2 dk da hallettiniz. pirler... sayın evren gizlen yardımınız için teşekkür ederim ama iban noları aynı isimlerin karşılığına gelmiyor.bilginiz olsun diye. sayın muygunun verdiği cevapta hepsinin karşılığına gelmişti.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. işte ustalık farkı. saatlerdir uğraşıyorum, 2 dk da hallettiniz. pirler... sayın evren gizlen yardımınız için teşekkür ederim ama iban noları aynı isimlerin karşılığına gelmiyor.bilginiz olsun diye. sayın muygunun verdiği cevapta hepsinin karşılığına gelmişti.
Geliyor.
Ben F sütunu sabit aldım.
Sayın muygunun formülü işinizi gördüyse onu kullanınız.Kolay gelsin.:cool: