ayrı tabloadan veri almak

Excel Vers. ve Dili
2007-tr
Arkadaşlar slmlar,
İsim Adet B. Ağırlık Tp Ağırlık.
AK-1 3 500 1500
CK-3 1 600 600
AK-2 4 450 1800
toplam 3900
gibi bir tablo oluşturdum.Diğer bir sayfaya AK-1 yazdığım zaman yukarıda oluşturduğum tablodan onun alıp diğer tarafa eklemesini istiyorum ama adet,b. ağırlık ve toplam ağırlık bilgileri ile beraber.Ayrıca buradan de bu verinin silinmesini istiyorum.Bu mümkünmüdür.şimdiden tşk ederim

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Bu verdiğiniz doneler doğrultusunda hiç bir şey yapılamaz(Yardım).
Excelde bir sayfa diğer sayfa yoktur.
Bir taraftan alıp diğer tarafa diyede bir şey yoktur.
Taraf neye göre taraf,diğer taraf neye göre diğer taraf,diğer sayfa neye göre diğer sayfa,falanfalan,falan.Muğlak ifadelerle sadece excel değil hiç bir problem çözülemez.Problemim çözülebilmesi için kati ve net açıklamalar olmalı.
Bende size şimdi bir soru soracam.
Bir sepette bir miktar yumurta var.diğer sepettede bir miktar yumurta var.
diğer seğetten bir miktar yumurta alıp öteki sepete koyarsam diğer sepette kaç yumurta kalır?
Hadi bakalım.Yapın bu soruyu.Bende sizin sorunuzu şipşak anıunda yapıcam.:cool:
Problemin çözülr olabilmesi için k
Arkadaşlar slmlar,
İsim Adet B. Ağırlık Tp Ağırlık.
AK-1 3 500 1500
CK-3 1 600 600
AK-2 4 450 1800
toplam 3900
gibi bir tablo oluşturdum.Diğer bir sayfaya AK-1 yazdığım zaman yukarıda oluşturduğum tablodan onun alıp diğer tarafa eklemesini istiyorum ama adet,b. ağırlık ve toplam ağırlık bilgileri ile beraber.Ayrıca buradan de bu verinin silinmesini istiyorum.Bu mümkünmüdür.şimdiden tşk ederim

Excel Vers. ve Dili
2007-tr
Anlamadıysan anlamadığın yeri sor, baştan anlatayım,yok ben artislik yapıcam, illa bilmişlik taslıycam, diyorsan onu da özelden mesaj at, ayrı cevaplandırayım sayın evren.