[B][/B] Aynı Klasördeki Farklı Dosyalardan Data Okutma ve İşlem Yaptırma

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Sevgili Arkadaşlar

Üzerinde çalışmakta olduğum projede, aylık masraf raporlarımızı takip için kendi adıma ve ekip arkadaşlarım adıma 5 adet dosya oluşturdum.Bu dosyaların içerisinde her ay için aynı tabloları içeren 12 sheet var.İstediğim ilgili hesaplamaların hepsini bu dosyalarda gerçekleştirdim.Sorunum Müdürün takibi için oluşturduğum " harcama Takip" isimli dosyada.Çünkü dosya datalarını diğer 5 dosyanın ilgili sheetlerinden çekerek kendi ilgili sheetine aktarıyor.Örneğin Ocak ayını tamamladım.Fakat her hücre bilgisi için her seferinde 5 dosyada da tek tek sheetleri gezmem ve hücre adreslerini belirtmem, yada formül üzerinde adres değişikliği yapmam gerekiyor.Takdir edersiniz ki bu da hem çok uzun sürüyor hemde hata yapma olasılığımı arttırıyor.Bunu yapmam için daha pratik bir yol bileniniz varmı?Dosyalar ekli sıkıştırılmış klasörün içerisinde var.Herhalde bu şekilde daha anlaşılır olacak diye dosyalarıda ekledim.Umarım sorunumu anlaşılır bir şekilde ifade edebilmişimdir.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar