Bağ Yapıştır (Bağlantı Hatası)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16-09-2021
Selam Arkadaşlar şirkette ağ üzerinde kullandığım 3 adat excel dosyası var. Bir ana excel dosyası ve onunla bağlantılı çalılan 2 excel dosyası daha var.Ana dosyada değişiklik yaptığım zaman diğer dosyalarda bağ yapıştır özelliğini kullandığım için değişiklikler otomatik olarak yansıyor burada herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.Yalnız bu dosyayı şirket içi mailleşmede kullanmak istediğimde
(Microsoft Outlook'ta) ilgili bağlantılı dosyaları bir başka kişiye yolladığımda ilgili dosyayı açtığında dosyanın açılışında günceleştirme yap seçeniği geliyor ve burda güncelleştirme yap dediğimiz halde güncelleştirme yapmıyor.
Ben ilgili dosyanın Bağlantıları düzenleden bağlantı durumuna baktığım zaman ilgili Bağlantı kaynak dosyasında bulunamadı diyor , halbuki ana dosya aynı yerinde silinmemiş durumda,dosyaya yolladığım kişinin ilgili klasöre girip bakabilme izni server üzerinden de verilmiş durumda ama neden güncelleşirme yap dediğinde ana dosyayı bulamıyor Bu sorun sadece bağlantılı dosyayı mail yollama esnasında yaşanıyor , diğer durumda ilgili dosyaların çalışmasında sıkıntı yok.
Biraz uzun oldu ama yardımcı olabilecek arkadaşlara çok teşekkürler.

X

xlsx

Misafir
Update

Bağlanmış dosyalarınızda formül olan bölümde bu sorunu yaşadığınız anda kontrol ettiniz mi ? Yani 1.dosyanın yerini tam olarak gösteriyor mu?
benim aklıma gelen outlook için belirlenen server ile sizin bu bağlanmış dosyalarınızın bulunduğu server isimleri farklı olabilir.