Bakım Saati Takip Çizelgesi

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-03-2025
Merhaba ben bu sorumla ilgili öncedende dosya ekledim ama bi türlü ilgi göremedim. Uzman hocalarımdan isteğim bu soruma alternatif çözüm bulmaları
Muygun Hocamın bulduğu çözümden başka çözümler öğrenmek istiyorum
dosyada bide bi tarihsel bi işlem isteğim var
tşkkrler ediyorum

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office Excel®2007®TR
Dosya ekte.Tarih olayını ise bilgisayarınızda tarihi 2008 olarak ayarlamanız yeterli.Dediğiniz şekilde tarihleri girebilirisiniz.

Ekli dosyalar

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-03-2025
Sayın özöğretmen sizin çözümde 3.defa bakıma göre yapmışsınız eğerli formüllerle (bi yanlış anlaşılma oldu) muygun hocamın çözümünü şimdi ekliyorum ben bu çözümden alternatif çözümler yada formüller öğrenmek istiyorum. benim çalışma sekmem ana tablom KOMATSU 470 ben sorumu böyle göndermiştim sayın muygun hocam sayfa 1 sekmesini bi formülleme öncesi sayılar için kullandı ve komatsu 470 sekmemde gri renkli yerdede istediğimi gerçekleşti işte dedim ya daha kısa bi yolu tek bi formüle mesela yapılabilirmi bunu istiyorum sayın uzman hocalarımdan

tarihe işe bilgisayarın tarihiyle oynamadan formüllerle bu tarih isteği yapılabilirmi

Ekli dosyalar

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-03-2025
sayın hocalarım ben soruma ilgisiz kaldınız lütfen yanıt bekliyorum

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-03-2025
Degerli Hocalarım sorum ilgisiz kaldı lütfen yardım edermisiniz

sayın hocalarım ali hocam espiyonajl hocam nejdet hocam bu soruma sizlerden de özellikle yanıtlar bekledim mugun hocamın çözümünüde ekledim başka türlü nasıl yapılabilir sorumu farketmediniz galiba lütfen yardımcı olabilirmisiniz