bana bir kasa programı yazıcak olan varmıdır?

Excel Vers. ve Dili
tr
mrb ekte kendimle ilgili aylık kasa programım vardır.kendime göre bişeyler yaptım.fakat daha profesyonelce olmasını istiyorum.incelediğiniz zaman görüceksiniz.bu kasa dosyası nasıl daha iyi bir hal alır bir bakarmısınız.yani formullü makrolu falan siz daha iyi bilirsiniz.bu arada ben emlakçılık yapıyorum zaten ekteki kira durumunu belirten dosyada da bana aylık gelen kiralar var görüceksiniz yani onlardan harcama falan yapıldığında diğer ana sayfam olan kasam dosyasına bilgiler gitsin.vs.vs. bi bakarsanız sevinirim.

ekteki dosya düzeltilmiştir.bende open office programı olduğundan ods uzantılı oluyor dosyalar şimdi ise xls uzantısı yaptım burdan inceleyebilirsiniz.ayrıca şifreyide kaldırdım.ilginize tşk.ederim

Son düzenleme:

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

ods dosyaları ne ile açılır?

Excel Vers. ve Dili
tr
yokmu bu konuda bana yardım edicek arkadaş.yani şu kasamı nasıl daha iyi hale getirebilirim nasıl daha zenginleştirebilirim.lütfen bir el atarmısınız.

.

yokmu bu konuda bana yardım edicek arkadaş.yani şu kasamı nasıl daha iyi hale getirebilirim nasıl daha zenginleştirebilirim.lütfen bir el atarmısınız.
kanımca bu kadar karmaşık hesaplara kimse el atamaz.ucuz kasa yazılımları var piyasada 90-100 ytl değerinde extra masrafa 100 daha yaz bence. iyi çalışmalar.