Bankalar arası para transfer tablosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adigeturklim

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Windows 10 Pro / Excel 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
10-10-2028
Merhabalar,

Efendim benim finans içerisinde takip ettiğim bir tablo var. Tabloda sabah bankadaki açılış rakamları ve banka hesaplarına geçen diğer parasal değerler mevcut. Tüm giriş çıkışlardan sonra "bakiye" oluşan bir stün var. Bakiye stününda mevcut para, diğer bankalardaki para ihtiyacına göre Eft ve Havale yapılarak nakit akışı sağlanıyor. Tablonun en sağında T,U V stünlarında Paranın nereden nereye ve ne kadar gideceği yazılı bir alan var bu alan oluşturulup talimat yazan arkadaşa veriliyor. Oda ilgili para transfer talimatlarını yazıyor. Sizlerden ricam, mümkünse Virman giriş -çıkış stünlarına yazdığım rakamlar bankası ile berebar T,U,V stünlarına otomatik gelebilir mi?Birde aynı bankadan farklı yerlere birden fazla çıkış olabiliyor. (excel tablosunda örnek var) bu işlemleri de alt alta tabloda olduğu gibi yazdırabilir miyiz?. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar,

Ekli dosyalar

adigeturklim

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
10-10-2028
Tabloda Neden Nereye kısmında Garanti bankası değil de Tekfen Bank olacaktır. Gerçi tablo örnek tablodur önemli değil fakat yine de yanlış anlaşılmasın için belirtmekte fayda gördüm

Erdal

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ev: 2021 - Türkçe 32 Bit
İşyeri: 2016 - Türkçe 64 Bit
08-10-2029
Merhabalar
Dosyanız bana karışık geldi. Paranın hangi bankadan gelip hangi bankaya (T ve U sütunları) gittiğini biz nasıl bileceğiz. Ayrıca V sütunu değerlerini nasıl alıyor.

adigeturklim

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
10-10-2028
Merhaba,
Şu an tablo tamamen manuel işliyor. Örnek: Tekfen' den Ykb' ye 10.000.- tl yi virma giriş çıkışa yazdığımızda Nereden Nereye kısmına da Tekfen-Ykb-10.000.TL yazıyoruz. Birde Tekfen' den Ykb' nin dışında Teb' e 5.000. TL gönderdiğimizde Tekfen' in virman çıkış tarafına +10.000+5.000.- manuel yazılıyor. Neden Nereye kısmına da İlk yazdığımız transferin altına Tekfen -Teb- 5.000.- TL yazıyoruz. :D biraz karışık oldu sanırım. Tesekkürler

Ekli dosyalar

adigeturklim

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
10-10-2028
Banka transfer

Bir fikri olan var mı acaba..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...