Arkadaşlar ben yazı tipinden hücreyi barkod yazı sı gibi gösterip barkod okuyucuda okutup listeleme yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz saygılarımla bütün hocalarımdan şimdiden teşekkür ederim
Sayın hocalarım ben bu dosyadan aldığım çıktıyı okutucudan okutamıyorum acaba font ları yanlış mı vindovs altına kopyaladım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler sağolun PROGRAM BAŞKA BARKODLARI OKUYO SİGARA PAKETİNİ MESELA
Hüseyin hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz adres için çalışdım barkodu okutmayı başardım ama örnek haziran 0003 olan barkodu oıkrvız 0003 olarak yazıyo hatam nerede acaba bana yardım edebilirmisiniz
şimdiden teşekkür ederim
Barkod okuyucular modellerine göre değişiklik göstermektedir. Barkod okuyucunuzun özelliklerine bakınız ve desteklekdiği barkod karakterlerine göre çeviri yapınız.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.