BARKODLU PERSONEL TAKİBİ

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - Türkçe
BARKODLU PERSONEL TAKÝBÝ

MERHABA ARKADAÞLAR. SİZDEN ALDIÐIM BİLGİLERLE EXCELDE BARKODLU PERSONEL TAKİBİ PROGRAMI HAZIRLIYORUM. SORULARIMI BİR Ã?RNEÐİNİ GÃ?NDERDİÐİM ÇALIÞMA KİTABIMIN İÇİNE YAZDIM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Ã?rneğiniz üzerinde biraz çalıştım. Ekte sunuyorum inceleyiniz.

selamlar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - Türkçe
MERHABA TÜM FORUM DOSTLARI

SN. LEVENTM İLGİNİZE TEÞEKKÜR EDEREK YENİ SORULARIMI EKTEKİ DOSYA İLE GÃ?NDERİYORUM

Excel Vers. ve Dili
office 2007-mssql 2008 R2
selam,

Barkod cihazınız hangi port üzerinden çalışacak rica etsem paylaşabilirmisiniz?

Kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - Türkçe
BARKOD OKUYUCU

BARKOD OKUYUCU PS2 INTERFACE ÜZERİNDEN KLAVYE PAYLASIMLI OLARAK ÇALIÞIYOR

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sn scartex

Barkod okuyucudan giriş ve çıkış saatleri ayrı sütunlara yazdırılabilirmi bilmiyorum. Çünkü bu tür bir uygulama ile karşılaşmadım. Yaptığım örnekte makronun basite indirgenebilmesi için ayrı sütunlarda olmasının uygun olacağını düşünmüştüm. Farklı uygulama şekilleri düşünen arkadaşlarda cevap verirlerse bende çok memnun olurum. Diğer bir sorunuzda yanlış anlamadıysam barkod okuyucudan bilgiler alındığı anda bu bilgilerin otomatik olarak ilgili sayfaya kaydedilmesi ile ilgili idi. Benim yaptığım örnekte bunu manuel olarak yapıyorsunuz. Otomatik aktarım için kısa yoldan üretilebilecek bir fikir açıkçası aklıma gelmedi. Konuyla ilgilenecek arkadaşlardan farklı çözüm önerileri çıkabilir. Bende bu önerileri merakla bekliyorum.

akd

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba arkadaşlar,
Bende İlaç üzerindeki barkod numaralarını excelin bir sayfasına a1 den itibaran yazdırmak istiyorum.
Tabi barkadu ilacın üzrine tutucam ve o numarayı sayfanın a2 sinden aşağıya doğru alt alta sıralyacak
neler yapmam gerek bana açık açık anlatırmısınız lütfen.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
HOCAM ( BU HOCAM GERÇEKTEN HOCAM ANLAMINDADIR)
ÇOK BASİT GELEBİLİR AMA İKİ BARKOD OKUYUCU KULANILIRSA GİRİŞ İÇİN AYRI ÇIKIŞ İÇİN AYRI SORUN KALMAZ

Excel Vers. ve Dili
office 2007
arkadaşlar bu programı daha güzel bir şekilde yapma imkanımız varmı makro kullanarak imkanımız varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim

Excel Vers. ve Dili
Office 2000
Office XP
Kişinin gün içinde kaydı saydırılıp 1. giriş 2. çıkış 3. giriş..... diye düşünülebilir.

Ama giriş çıkış arada kayıt yapmadıysa yapı bozula bilir.