Basit ama bulamadım(ayrı penceler)

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Excel 2003 te 1 dosyayı açıp diğer dosyadakileri de açıp kopyala yapıştır diyorum,eski kullandığım sürümde 2 ayrı pencerede gösteriyodu fakat bunda tek bir pencerede gösteriyo yani ikisini ayrı penceler olarak göremiyorum,nasıl düzeltebilirim?Teşekkürler

Ayhan Ercan

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365- Türkçe
Merhaba

Dosyalarınızı açarken, "Sağ tık > Yeni" kombinasyonu ile açarak deneyiniz....

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
2007 versiyondan bahsettiğiniz varsayımı ile;

Şeritten "Görünüm" sekmesini tıklayın. Sağ tarafa doğru "Pencere" sekmesini göreceksiniz. Oradaki komutları kullanın. "Yan yana Görüntüle", "Tümünü Yerleştir" butonlarını kullanabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
arkadaşlar olmadı,sağ click yeni diyorum gene tek excel sayfasında açıyor 2 dosyayı,bu arada 2003 versiyonu kullanıyorum...

ockucukay

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
02-07-2025
önce pencere>yeni pencere komutunu uygulayıp yeni bir pencere açın. sonra pencere>yerleştir komutunu uygulayın, yatay veya dikey yerleştirin.

Ayhan Ercan

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365- Türkçe
Birinci olan çalışmayı açın. Açıkken, başlat > programla > microsoft office > Microsoft Excel den bir boş excel sayfası açın.
Excel menude;

Dosya > Aç' tan açmak istediğiniz diğer çalışmayı açın.

Artık açmış olduğunuz ihi çalışmada farklı farklı pencerelerde açılmış olacaktır..

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Peki bunu standart nasıl yapabilirim?yani devamlı başlat programlar aç a gelmek istemiyorum,dosyaya tıklayınca bir pencere başka bir dosyaya tıklayınca ayrı bir pencerede açılsın istiyorum,nasıl olur?Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Fikri olan yokmu arkadaşlar...?