Basit bir ajanda prg. için yardım.

Excel Vers. ve Dili
2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
28.04.2019
Böyle bir programı daha önce buraya gönderilen bir programı değiştirerek yapmıştım daha sonra silindi ve uğraşmama rağmen tekrar oluşturamadım mantığını. İlk sayfaya sırası karışık şekilde rastgele tarihlerde görevler giriliyor diğer sayfada bugün() komutuyla sadece o gün için girilen görevler görünüyor (tabi bilgisayar tarihine bağlı olarak her gün değiştiriyor) Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

(Arama sayfasında arama yapmayı denedim ama bir türlü çalışmadı arama bölümü, bu konu daha önce ele alındıysa özür dilerim, uzun süredirde forumu takip edemiyorum)

Excel Vers. ve Dili
2010
28.04.2019
İlginize teşekürler ancak bu benim için çok düzenli :) ve üzerinden formülde çalamıyorum benim dosyaya bir bakabilirseniz çok basit bir düzeni var hatta düzen bile yok :S eminim bir formül girmekle işi çözücem ama hangi formülü girmeliyim ve bu hangi mantıkla çalışmalı, mesela düşeyarayı denedim [ =DÜŞEYARA(BUGÜN();'TÜM GÖREVLER'!A:E;2;YANLIŞ) ] komutuyla aynı gün için birden fazla görev girildiğinde sadece ilkini görüyor, açıkçası belki makroyla çözülür diye makroyu bilen bir arkadaşın yardımlarını bekliyorum :yardim:

Excel Vers. ve Dili
2010
28.04.2019
Çok teşekürler, mükemmel sonuç :icelim:

Emir Hüseyin Çoban

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Tr - Win10 x64
ilginiz için tşkler zahmet verdim,
güzel bi çalışma olmuş ancak, görevleri takvim tarzı bi yere yazsak daha iyi olurdur
en azından görevin hangi güne denk geldiğini bilirdik.

Excel Vers. ve Dili
2010
28.04.2019
benım bunu olustururken amacım, o an akla gelen ileri tarihli iş her ne ise sırasız şekilde kaydetmek, ve gunu geldıgınde hatırlatılmasını saglamaktı, ama bu excelde olunca cok faydalı olmadı tabıkı, boyle dırek masaustunde olan bır uyarı halıne getırılebılırse guzel olurdu elbette, excel e heves ettıgım ılk gunlerdekı basıt bır sey ıste :) saygıılar...

Emir Hüseyin Çoban

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Tr - Win10 x64
tabloyu 1 yıl boyunca günde 24 tane not alına bilecek kadar satır ekledim ve formülleri uygulattım,
ancak dosyanın boyutu çok fazla oldu ve işlem hızı çok yavaşladı
bu sorunu çözebilir miyiz?
dosya boyutu çok olduğu için rapid den yüklüyorum.

dosya linktedir.
http://rapidshare.com/files/414999761/AJANDA1_25082010.xls