basit bir kronometre türü sayacı nasıl yaparım?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Herkese merhabalar,

Aranıza katıldığım için mutluyum ama aklıma takılan bu sorun için de huzursuzum :hihoho:
Excelde bir animasyonla uğraşıyorum ve bu animasyonun peryodunu bulmam için bana sayaç lazım yani animasyon başlayıp bitene kadar kaç saniye geçtiğini çalışma sayfama eklemek istiyorum nasıl yapabilirim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Dosyanız hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışırız. Örnek bir dosya eklerseniz daha faydalı olacaktır.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Sn. anemos eline sağlık tam istediğim gibi ancak ben bu kronometreyi animasyonum için atadığım butonla çalıştırıp animasyonla birlikte kendi kendine durmasını da sağlayabilir miyim? Yoksa çok mu oluyorum :)

İstediğim çalışmamın örneğinde ki düğme 2 ye tüm istediklerimi atayabilirmiyim

Son düzenleme:

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Daha önceden hazırladığım bir dosya vardı bu dosyayıda inceleyebilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Sn. leventm teşekkür ederim verdiğiniz örnekteki komutları anlamaya ve birşeyler yapmaya çalıştım ama sizin örnekteki 3 lü seçimi ben 6 lı veya daha fazla yapabilir miyim ?

Anlayacağınız gibi excelde daha çok yeniyim ve Bilg.Öğretmenliğinde okuyorum hocamız sağolsun komut anlatmadan bu tür animasyonlar isteyince afallıyorsun yardımınızı bekliyorum

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sn. leventm teşekkür ederim verdiğiniz örnekteki komutları anlamaya ve birşeyler yapmaya çalıştım ama sizin örnekteki 3 lü seçimi ben 6 lı veya daha fazla yapabilir miyim ?

Anlayacağınız gibi excelde daha çok yeniyim ve Bilg.Öğretmenliğinde okuyorum hocamız sağolsun komut anlatmadan bu tür animasyonlar isteyince afallıyorsun yardımınızı bekliyorum
6 adet resmi ve ne yapmak istediğinizi bir dosya içinde izah ederseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
anlatabildiğim kadarıyla açıkladım umarım anlaşılır
İlginiz için teşekkürler

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Ekli dosyayı inceleyin.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
inanın yanımda olsaydınızz size sarılırdım çok sevindim çok teşekkürler ne diyebilirim başka harikasınız :)

usta07

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Spor akademilerine hazırlık kursunda SBÇ çalışmalarında kullanılan gerçek zaman ayarlı Umarım işini görür, kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
sfb
ben bu spor akademilerinde olanı kendi kullanmak istediğim dosyaya uyarlayamıyorum, nasıl yapabilirm kendi istediğim yere?? teşekkürler