basit faiz hesabı

Excel Vers. ve Dili
2010 tr
Aşağıda eklediğim örnek dosyada, bir apartman aidat programında yer alan geçikme faizinin hesaplanması konusunda, yardımlarınızı rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010 tr
İlginiz için çok teşekkür ederim, ancak verdiğiniz uygulamayı şekil olarak benim ekte verdiğim örneğe uygun olarak yapabilmemiz mümkün mü ? zira verdiğim örnek şekil bir uygulamanın parçası ve ondan tam 67 tane yapıp ana uygulamada ki yerine satır ve sütun kaydırmadan eklemem gerekiyor.Bu taplodan bilgi alan başka tablolarda var. yoksa tüm formüllerde kayma yaşanıyor.

sorunum eklediğim örnekte ''üye kartları sekmesi'' bölümünde yer almaktadır

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Tablonuzun bu şekilde olduğunu belirtseydiniz (örnekte bir sürü sabir adres var bunların değişmesi gerekir) Kurguyu örneğinize göre yapardık.
Gelelim her iki tabloya
Benim yaptığım uygulamada gördüğünüz gibi sizin tablonuzdan farklı olarak fazladan sütunlar var. Bu nedenle tablonuza ilk tablonun kullanımını kapsayacak bir ilave yaptım.
Yani yeni eklediğim hesaplar sayfasında çalışıp üye kartları sayfasından sonuç alacaksınız.
Diğer sayfalarınızda herhangi bir işlem yapmadım.
Eki inceleyin. Takılırsanız tekrar yazın.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010 tr
Evet haklısınız en başta belirtmem gerekiyordu özür dilerim.
Eklediğiniz tabloyu şimdilik sorunsuz kullanmaya başladım.İnşallah böyle devam eder.Çok teşekkür ediyorum