Basit Telefon Rehberi Tablosu

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Arkadaşlar sitemizde birçok rehber programı bulunmaktadır. Ben kendim yaptığım için bir başka rehber tablosunu daha yüklemek istedim.

Tablo herhangi bir acces macro eklenti vs. içermez. bildiğimiz karadüzen excell sayfa yönlendirme sistemiyle çalışıyor ben yıllardır kullanıyorum çok memnunum çok kullanışlı ve sadedir. Birilerine faydalı olması dileğiyle paylaşıyorum saygılar sevgiler. office2003 te hazırladım tabloyu diğerlerindede çalışır muhtemelen.

sayfalarda sadece boşken kalıpları koruma altına aldım başkaları kurcalayıp bozmasın yanlışlıkla diye. koruma şifresi 951753 işinize lazım olursa. isim numara yazılacak yerler açık.

Sevgiyle kalın hoşçakalın.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2007
harika tam ihtiyacım olan şey teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
rica ederim işinize yaradıysa çok güzel kullanmanız beni mutlu eder

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
inanın birilerinin benim yaptığım bir tabloyu kullanıyor ve beğeniyor olması gurur verici birşey. :):) ben böyle çok tablo hazırlıyorum işim dolayısıyla sık sık işe yarayan şeyler paylaşmaya çalışacağım.

Excel Vers. ve Dili
Office 365 (Türkçe)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-11-2024
Başarılarının devamını diler çalışmalarını bekleriz.

seyfi38

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-01-2029
emeğine sağlık güzel olmuş fakat birde sayfa içinde
alfebetik sıraya göre otomatik sıralayacak buton eklersen
dahada güzel olur
Yani Sonradan firma girşlerinde A ve B ile başlayanlar karışacaktır
bunları son girişren sonra satırları alfabetik sıralama koşulu ile
daha düzgün hale getirtilebilir

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Seyfi Bey ben bunu yapmayı bilmiyorum. Siz biliyorsanız yada bilen bir arkadaş anasayfaya bir buton eklerse çok güzel olacak gerçekten benimde işime gelir. çok daha kullanışlı olur bu tablo.

Lütfen bilen biri eklesin arkadaşlar. bütün sayfalarda hücreler aynı yerden başlıyor zaten. anasayfaya bir buton ekleyebilirmiyiz.

yada bütün girişler anasayfadan yapılıp olması gereken yere kendisi transfer olsun gibi birşeyde olabilir. ??

lütfen bi yardım arkadaşlar.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
sn yurttaş

Excel Forum > EXCEL-Soruları > Makro-VBA
Sayfalara dağıtma ve otomatık sıralama hakkında bir sorum.

konusundaki formülünüz bu programa uyacak gibi görünüyor burdaki formülünüzü benim oluşturduğum telefon rehberine uygularsanız minnettar olurum . Saygılar.