Başka çalışma kitabından veri almak

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
merhaba arakadaşlar,masaüstünde "alınanlar" ismli çalışma kitabım var.Belgelerim klasöriünde "verilenler" isimli çalışma kitabıın A5 hücresine, masaüstündeki "alınanlar" isimli çalışma kitabının b5 hücresindeki veriyi aktarmak (ya da kopyalamak ) istiyorum.Formül olarak değilde kod olarak yazabilirmisiniz?Ama masaüstünde "alınanlar" isimli çalışma kitabı yoksa hiçbirşey yapmasın.Sadece mesajla uyarsın.Şimdiden teşekür ederim.
Formül olarak:='C:\Documents and Settings\KOLUKISA.SAGLIK_OCAGI\Desktop\[alınanlar.xls]Sayfa1'!$B$5 bu şekilde çıkıyor.Ama ben kod sayfasına yazmak isityorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Merhabalar...

Sayın KONYA42

Uzun bir aradan sonra tekrar görüşme şansımız oldu.

Bu formülü makroya mı çevirmek istiyorsunuz.

İyi çalışmalar.

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
ek yapıp hangi hucrelerden nereye işlemi yapmak istiyorsunuz ayrıntılı anlatırsanız daha guzel yardımcı olunur

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
Ben ekte birşey goremedim zaten dosya olmadı zaman makro sizi problem diye uyaracaktır

yapılacak işlemi anlayamadım biraz acıklayıcı veriler eklesiniz diyorum iyi çalısmalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
lütfen tekrar bakarmısınız!Yalnız "alınanlar KAYNAK" isimli çalışma kitabı doğrudan masaüstünde olacak.Ben şimdilik ekte gönderebilmek için winrar içine koydum.İlginize teşekürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Merhabalar...

Kontrol edermisiniz olmuşmu,

iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• 11 KB Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Tatildeydim.Şimdi siteye bakabildim.Teşekürler.Ekte gönderdiğinize kabataslak bakabildim.Tekrar teşekürler...