Başka kitaptan veri alma

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
Merhaba

başka excel kitapta günlük yazdığım verileri,
diğer excelde sayfasında hüredeki formül numaralarını değiştirmek zorunda kalıyorum.

bunu otomatik olarak alması için ne yapmam lazım. teşekkürler.

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
Dosyanız yok sorunuzu biraz daha acabilirmisiniz ?

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22/12/2022
Anlatım ile sorunuza çözüm bulunabilir mi? Sanmam.Altın üyeliğiniz yok ise dosya yükleme sitelerinin birine dosyanızla aynı yapıda örnek bir dosya yükler ve indirme linkini burda paylaşırsanız çözüm bulan arkadaşlar olaçağınız düşünüyorum.

byfika

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili : Ofis 2016 Tr
13.09.2027
Merhabalar,
Örnekteki (ÖZET TABLO) dosyadaki birleştir kitabı açın, BİRLEŞTİR butonunu tıkayın ve gelen göz at kısmından örnekteki dosyanın adını (ÖZET TABLO) seçip TAMAMı tıklayın. İşleminiz tamamlanmıştır ikazından sonra ÖZET TABLO dosyasını açın ve içindeki özet tablo kitabını kontrol edin.
Sonuç zannediyorum işinizi görür.
iyi çalışmalar.

İndirme linki :http://www.dosya.tc/server13/99xs2r/OZET_TABLO.rar.html

Ekli dosyalar

byfika

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili : Ofis 2016 Tr
13.09.2027
Merhabalar,
Masa üstüne ÖZET adında dosya açın, indirdiğiniz RAR lı ÖZET TABLO dosyayı rar dan çıkarın ve içindeki ;
A FİRMASI, B FİRMASI ve BİRLEŞTİR excel kitaplarını açtığınız boş ÖZET dosyasına kopyalayın ( klasör olarak özet tablo tek klasör olacak.) ve BİRLEŞTİR kitabını açıp birleştir butonunu tıklayın. Gelen klasöre gözat sayfasında ÖZET dosyasını gösterin ve tamamı tıklayın.
A ve B FİRMASI, BİRLEŞTİR kitaplarını ÖZET dosyasına daha önce atmıştık ve şimdi ÖZET dosyasının içine ÖZET TABLO adında yeni bir dosya açarak ÖZET dosyasının içerisinde A FİRMASI, B FİRMASI, BİRLEŞTİR ve ÖZET TABLO olmak üzere dört adet excel kitabı olacak ve işlem gerçekleşmiş olur.
İyi Çalışmalar

Son düzenleme: