Başka sayfaya aktarma

Katılım
7 Şubat 2007
Mesajlar
4
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Merhaba arkadaşalar yapmış oldugum tabloda belirli kodlu satırlar var mesala 5 satır d1 6 satır d2 bu şekilde karısık olarak 300 e yakın satır var ve 6 adet kod var bu kodlardan dilediğim iki veya üç tanesini başka bir sayfada toplamak istiyom. Eğeri ve yada yı[=EĞER(YADA('Sayfa1'!$C27="D1";'Sayfa1'!$C27="D2";'Sayfa1'!$C27="D3";'Sayfa1'!$C27="D4");'Sayfa1'!D27;0)]kullanarak yapıyom ama bundada isdediğim kodların olmadığı satırlar 0 geliyo. Benim istediğim o sayfada olmasını istediğim kodları ve satırlarını formulu yazğıgım yerde toplaması. Bir örnek dosya ekliyom onun üzerinde bana yardımcı olursanız sevinierim. Tabi istediğim yapıla biliyorsa.
 

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Katılım
6 Temmuz 2004
Mesajlar
9,206
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Daha hızlı cevap alabilmek, daha çok üyemizin tabloyu incelemesini sağlamak adına örnek uygulamalarınızı farklı kaydet seçeneği ile 97-2003 versiyonunda kaydeder ve buraya eklerseniz çözüme çok kişinin katkıda bulunmasını sağlarsınız.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.
 

Ekli dosyalar

Katılım
7 Şubat 2007
Mesajlar
4
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
97-2003 formatında kaydetmiştim ama buraya yüklerken yanlış dosyayı seçmisim demekki kusura bakmayın. Tekekkür ederim muygun uyarın ve yardımın için.
 
Üst