Başka sayfaya aktarma

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Merhaba arkadaşalar yapmış oldugum tabloda belirli kodlu satırlar var mesala 5 satır d1 6 satır d2 bu şekilde karısık olarak 300 e yakın satır var ve 6 adet kod var bu kodlardan dilediğim iki veya üç tanesini başka bir sayfada toplamak istiyom. Eğeri ve yada yı[=EĞER(YADA('Sayfa1'!$C27="D1";'Sayfa1'!$C27="D2";'Sayfa1'!$C27="D3";'Sayfa1'!$C27="D4");'Sayfa1'!D27;0)]kullanarak yapıyom ama bundada isdediğim kodların olmadığı satırlar 0 geliyo. Benim istediğim o sayfada olmasını istediğim kodları ve satırlarını formulu yazğıgım yerde toplaması. Bir örnek dosya ekliyom onun üzerinde bana yardımcı olursanız sevinierim. Tabi istediğim yapıla biliyorsa.

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Daha hızlı cevap alabilmek, daha çok üyemizin tabloyu incelemesini sağlamak adına örnek uygulamalarınızı farklı kaydet seçeneği ile 97-2003 versiyonunda kaydeder ve buraya eklerseniz çözüme çok kişinin katkıda bulunmasını sağlarsınız.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
97-2003 formatında kaydetmiştim ama buraya yüklerken yanlış dosyayı seçmisim demekki kusura bakmayın. Tekekkür ederim muygun uyarın ve yardımın için.