baskı önizleme kapanırken..

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Türkçe
merhaba arkadaşlar yine ben.ya kusura bakmayın belki sizi çok meşgul ediyorum ama neapayım öğrenmek istiyorum.
userformda bulunan bir butonla "baskı önizleme" ye geçiyorum ama önizlenecek sayfa aktif hale gelmiyor.userform un arkasında çalışıyor. usrform un "ShowModal" özelliğini false yaptım yine olmadı.ha bi de "baskı önizleme" penceresi kapanırken tekrar userform un geri gelmesini istiyorum.epey bi uğraştım ama bişey elde edemedim,yardımcı olur musunuz? teşekkür ediyorum iyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
ÖRNEK dosyanızı eklerseniz arkaşlar daha iyi yardimci olacaklardir ama be size kısaca söle bisi soleyebilirim eger yanlısım varsa uzman arkadaşlar düzeltsin pls
Sub AUTO_OPEN()
Application.Visible = False
userform1.show
end sub

yaparsan geçiş olacaktir formlar arasi

N.Ziya Hiçdurmaz

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR / 32 Bit
Butona atayın.
Private Sub CommandButton1_Click()
UserForm1.Hide
ActiveSheet.PrintPreview
UserForm1.Show
End Sub

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Türkçe
ilginize teşekkürler. yalnız benim istediğim uygulamanın görünmez olması değil d(zaten Application.Visible=False Durumunda "Baskı Önizleme" çalışmıyor) userform daki butonu tıklıyorum "Baskı Önizleme" olayı arka planda çalışıyor.ekrana gelmiyor.yardımınız için teşekkür ederim,ama işte benim istediğim bu..

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Türkçe
sayın vb for ap.. sizin cevabınızı şimdi farkettim ve uyguladım .tamam tıkladığım zaman baskönz. ekrana geliyor ama userform.show olduğu için tekrar kayboluyor. aslında tüm sorun ne biliyor musunuz? baskıönizleme penceresi "kapanırken" userformun geri gelmesini tetiklemek

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Türkçe
baskı önizleme penceresi hep arka planda

Ekteki dosyaya bir bakınız.
ya değerli hocalar çok özürdilerim bütün yardımlarınıza rağmen yapamadım,olmadı,baskıönizleme penceresi diğer dokümanın arkasına yerleşiyor.ekte dosya gönderdim bi bakar mısınız?sağolun. şimdi göndermiş olduğum t2 ismindeki dosyanın yanına bir de "t3" isminde dosya oluşturun.sonra t2 yi açın zaten ileti penceresi sizi yönlendirecek..baskı önizleme açılıyor ama arka planda kalıyor,lütfen yardım edin,sinir etti bu şey beni. hadi iyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Türkçe
ya değerli hocalar çok özürdilerim bütün yardımlarınıza rağmen yapamadım,olmadı,baskıönizleme penceresi diğer dokümanın arkasına yerleşiyor.ekte dosya gönderdim bi bakar mısınız?sağolun. şimdi göndermiş olduğum t2 ismindeki dosyanın yanına bir de "t3" isminde dosya oluşturun.sonra t2 yi açın zaten ileti penceresi sizi yönlendirecek..baskı önizleme açılıyor ama arka planda kalıyor,lütfen yardım edin,sinir etti bu şey beni. hadi iyi çalışmalar.
arkadaşlar lütfen bi bakar mısınız