Belge içerisindeki tüm klasör ve dosyaları "listele" görünümlü yap

Klasör içerisindeki tüm klasör ve dosyaları "listele" görünümlü yap

Arkadaşlar,
Belgelerim diye bir klasör var.
Bu klasör içerisinde onlarca klasör ve bu klasörler içerisinde yüzlerce word excel belgesi/dosyası var.

Belgeler klasörü içerindeki hiç bir alt klasör ve dosyanın simge ya da ayrıntı şeklinde görünmesini istemiyorum.

Bu nedenle de tüm alt klasörleri tek tek tıklayarak içerisindeki dosyaları "listele" ile liste görünümüne getiriyorum.

Belgelerim içerisindeki tüm klasör ve dosyaları "listele" görünümlü nasıl yapabiliriz acaba?

Teşekkürler.

Son düzenleme:

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Arkadaşlar,
Belgelerim diye bir klasör var.
Bu klasör içerisinde onlarca klasör ve bu klasörler içerisinde yüzlerce word excel belgesi/dosyası var.

Belgeler klasörü içerindeki hiç bir alt klasör ve dosyanın simge ya da ayrıntı şeklinde görünmesini istemiyorum.

Bu nedenle de tüm alt klasörleri tek tek tıklayarak içerisindeki dosyaları "listele" ile liste görünümüne getiriyorum.

Belgelerim içerisindeki tüm klasör ve dosyaları "listele" görünümlü nasıl yapabiliriz acaba?

Teşekkürler.
Aşağıdaki linkdeki dosyanın formül sayfasında forum aç düğmesine tıkla

http://www.excel.web.tr/f135/excel-makrolary-t58047.html

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
halit bey, teşekkürler fakat ne yazık ki beceremedim.
Benim verdiğim linkdeki dosyada açılan userformda sol tarafdaki liste kutusunda kalasörler var sağ tarafındaki liste kutusundada dosyalar ,sol tarafdaki liste kutusundan klasörleri tıklayınca içindeki dosyaları sağ tarafdaki liste kutusunda gösteriyor.

Halit bey,
Belki de ben anlatamadım fakat, alt klasör ve dosyaları kalıcı olarak "liste" görünümünde görmek istiyorum.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Alternatif olsun;
Bunu windows'un klasör özelliklerinden yapabilirsiniz.
xp için;
1-herhangi bir klasöre çift tıkla
2-görünümü sekmesinden "listele" yi tıkla
3-Araçlar>klasör seçenekleri sekmesinde açılan pencerede "görünüm" sekmesine tıkla
4-klasör görünümleri seçeneğindeki "Bütün klasörlere uygula" butonuna bas.
5-çıkan uyarıyı onayla
6-pc yi kapat tekrar aç.

Not: pc deki tüm klasörler artık "liste" şeklinde görünür.
İyi çalışmalar.