Belirlediğim Aralıkların Dolgu renklerinin değiştirilmesi

Excel Vers. ve Dili
Excel2003 - İngilizce
merhaba;

Elimde bir tablo var bu tabloda aynı telefon numaralı kişilerin 3 ay içerisinde yapmış olduğu telefon görüşmeleri var. benim istediğim ise yazılacak kod çalıştırıldığında;

aynı numaranın aynı ay içerisindeki konuşma ücretlein dolgusunu tek renk, ama farklı ayların da farklı dolgu renkleriyle görülmesi. bu mümkünmüdür. örnekte ektedir. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Bu renk ayrımını tabloda ne amaçla kullanmak istiyorsunuz?

Excel Vers. ve Dili
Excel2003 - İngilizce
sayın cost control. ekte bulunan dosyadaki gibi dosyada yaklaşık 500 satır bulunuyor. süzle bir araya getirseniz dahi 10 satırlda takibi zor. o amaçla öğrenmek istiyorum. bide bunu öğrenince bayağı kapsamlı bir kod olaccağını ilerde başka projelerdede kullanabileceğimi düşünmüştüm.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Ekte hazırladığım örnek dosyayı incelermisiniz. Umarım işinize yarar.

Excel Vers. ve Dili
Excel2003 - İngilizce
sayın cost_control teşekkürler;
verdiğin kodun bulunduğu tabloda düğmeyi denedim fakat hata verdi debug dediğimdede aşağıdaki satırda hata olduğunu belirtiyo;

Range(Cells(Y, 10), Cells(Y + SAY - 1, 10)).Interior.ColorIndex = Renk

verdiği hata 1004 hatası ve ""unable to set to colorindex property of the interior class"" mesajını verdi. umarım halledebiliriz.
teşekkürler

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Ben az önce tekrar denedim ve sorunsuz çalıştı. Sizde böyle bir hata vermesi ilginç bir durum lütfen dosyayı indirip tekrar denermisiniz.