Belirlenmiş iki tarih arasındaki belirli satır ve sutunların gosterilmesi

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
İyi günler benim basit bir satış takip çalışmam var bir satışın bilgilerini girdikten sonra faturanın kesim tarihini girip, otomatik vade tarihini belirliyorum. Sorum şu belirlenen vade tarihleri gelince o ayın satış tablolarını ayrı bir sayfada ay ay nasıl görebilirim ? örnek olarak yeni sayfada bir yere aralık yazınca kayıt edilen satışlarda 12. aya vadesi görünen satışların bilgilerini görmek istiyorum veya eylul yazınca 9.aya vadesi gozuken satışların bilgilerini görmek istiyorum yardım edebilecek birileri varsa yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz..

.

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
Teşekkürler
Ancak bu örnekten yola cıkarak kendi çalışmamı biçimlendiremiyeceğim kanaatindeyim yardım almam gerekecektir. Bu konuda tablonun tamamını kapsıyacak bir çalışma için yardım edebilirmisiniz?

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Teşekkürler
Ancak bu örnekten yola cıkarak kendi çalışmamı biçimlendiremiyeceğim kanaatindeyim yardım almam gerekecektir. Bu konuda tablonun tamamını kapsıyacak bir çalışma için yardım edebilirmisiniz?
Dosyanızı eklerseniz elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım. xls. biçiminde olan dosya ektedir..

.

Excel Vers. ve Dili
exel 2003
Ekte dosyanın tamamı mevcut yanliz carilerin ismi değiştirilmiştir umarım bir problem teşkil etmez.Her ay için ayrı bir sayfa ve son olarakta tahsilat sayfası bulunmaktadır.
Teşekkürler.