Belirli hücreleri ilgili sayfalarda istenen yere kopyalama

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Arkadaşlar excel de 1 sayfadaki L 2 hücresindeki rakamı 2,3,4 ve diğer tüm olan sayfaların aynı hücresine aynı rakamı atması için mevcut bir formül bilen varmı? Biz burda sayı ve tarih kullanıyoruz. tarihleride atması ve sayılarıda. Böyle bir formül bilen varmı?

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
bir hücreye yazdığınız şeylerin aynı dosyada farklı sayfalarda aynı hücreye aynı formatta yazmak içi;
yazmak istediğiniz sayfaları gruplandırın, ilgili hücreye verinizi yazın, gerekirse biçimlendirin ve entere basın. seçtiğiniz sayfalarda aynı veri yazılmış olur.

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Valla anlamadım kardeş. ben o kadar profesör değilim bu hususta. anlatmak istrediğim daha doğrusu tam olarak şu:

benim excell sayfam 20 sayfa toplamda. ve her birinin L2 hüsresinde tarihler oluyor. ancak 1 sayfaya girdiğim tarihi yani L2 hücresine girdiğim tarih 2 3 ve diğer sayfalarında L2 hücrelerinde göstermesini istiyorum. Yoksa her seferinde değiştirmek zorunda kalıyoruz. aynı zamanda sayfalara biz beyanname numarasıda aktardığımız için ve beyannamelere isim girdiğimiz için 3 hücrenin toplamda kopyalanması gerekiyor. yani satıcı ahmet bey i ad hücresine yazdığımda ahmet şişman ismi aynı zamanda diğer sayfalarında aynı hücrelerinde görülmesini istiyorum. Biz her seferinde her sayfaya tek tek tarih numara ve isim yazıyoruz. anlatmak istediğim tam olarak bu. Ben fazla excell de anlamadığım için arkadaşlar. Yardımınız içinde şimdiden teşekkür ederim..

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
ilk sayfayı ana sayfa olarak kullanıp diğer sayfalar buradan mı değer alıyor, yoksa her sayfa bağımsız ama ilk sayfaya yazdığınız bir şeyi başka sayfalarda da aynı yerde görmek mi istiyorsunuz?
sorununuz birkaç yöntemle çözülebilir, örnek dosya ekleyin ve nasıl bişey istiyorsanız örneklerle anlatmaya çalışın.

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Aşağıda ekledim dosyayı arkadaşlar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
microsoft office excel 2003
sayfaların hepsini seç nereye ne yazarsan hepsinin orasına o değeri girer. boadar basit

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
sayfaların hepsini seç nereye ne yazarsan hepsinin orasına o değeri girer. boadar basit
İstediğim şey buydu. Ancak sayfa boyutları yani sayfadaki daha doğrusu satır araları bir olmadığı için bunu formülle çözmekten başka çare bulamadım. bazı excell de yapılmış beyannamelerde örneğin 30 sayfalık yada 45 sayfalık beyannamelerde L2 ye girmem değer diğer başka bir sayfada L3 e tekabul ediyor. onun için formulle girmekten başka çarem yok gibi.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
microsoft office excel 2003
ya kusura bakma herkesin bilgisi kendine göre işte. bende kendime göre bi yorum yaptım dalga geçtim sanmazsın inişallah

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Yok kardeş o ne demek estafurullah. ama buda bir nebze işime yaradı. Ancak formül olsa hücrelere onları adapte edip yapacağım ama tıkandım kaldım. Yinede çok sağolasın. Teşekkür ederim

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
aşağıdaki gibi bir formülü istediğiniz sayfada hücreye yazın.
=Sayfa1!I3