Belirli kutucuklardaki aynı sayıları renklendirme

Arkadaşlar;

ekteki dosya içinde anlattığım üzere nasıl bir formül uygulamam gerekir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Arkadaşlar;

ekteki dosya içinde anlattığım üzere nasıl bir formül uygulamam gerekir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.iyi çalışmalar.
Merhaba,

Eki inceleyiniz. Koşullu biçimlendirme uygulanmıştır. C5:C22 - E5:E22 G5:G22 - I5:I22 arasındaki Biçim / Koşullu biçimlendirmeyi inceleyiniz..

.

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Rica ederim, iyi çalışmalar..

Espiyonajl arkadaşım;

gönderdiğin biçimlendirmeyi ana tabloma uyguladım.ama ilk gönderdiğim tabloda eksik bilgi yazdığımı farkettim.sana zahmet olacak ama yeni örnek tabloyu inceleyip nasıl uygulamam gerektiği konusunda bilgilendirirsen çok memnun olurum.ben senin verdiğin koşullamadan yola çıkarak yapmaya çalıştım ama beceremedim.iyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Espiyonajl arkadaşım;

gönderdiğin biçimlendirmeyi ana tabloma uyguladım.ama ilk gönderdiğim tabloda eksik bilgi yazdığımı farkettim.sana zahmet olacak ama yeni örnek tabloyu inceleyip nasıl uygulamam gerektiği konusunda bilgilendirirsen çok memnun olurum.ben senin verdiğin koşullamadan yola çıkarak yapmaya çalıştım ama beceremedim.iyi çalışmalar dilerim.
C5:C22 aralığı için Koşullu Biçimlendirmedeki formülü aşağıdaki gibi değiştiriniz. Diğer aralıklarıda aynı mantıkla yapabilirsiniz..

=KAÇINCI(C5;$C$29:$C$35;0)

.

Teşekkür ederim.şuan uyguladım.iyi çalışmalar dilerim.