dengeceteris
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Office 2016
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 15-06-2025
Sevgili Üstadlar;
Ekte bulunan dosyam mali müşavirler için hızlı gözden geçirme için gerekli olabilir en azından benim çok işime yarayacaktır. 5 tane kriter oluşturdum aslında daha fazla ama ben diğer oluşturacağım kriterleri üretebilirim diye düşünüyorum. 8 sütundan oluşan ve ilk A ve B bazen diğer sütunları baz alarak bir renklendirme yapmaya çalışıyorum. Dosya içinde daha kolay anlaşılabilir diye diye düşünüyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden minnettar olurum.
Ekte bulunan dosyam mali müşavirler için hızlı gözden geçirme için gerekli olabilir en azından benim çok işime yarayacaktır. 5 tane kriter oluşturdum aslında daha fazla ama ben diğer oluşturacağım kriterleri üretebilirim diye düşünüyorum. 8 sütundan oluşan ve ilk A ve B bazen diğer sütunları baz alarak bir renklendirme yapmaya çalışıyorum. Dosya içinde daha kolay anlaşılabilir diye diye düşünüyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden minnettar olurum.
1- İlk 3 karakter 100 'e eşit veya büyük 299'a eşit yada küçükse ve F sütununda ki rakam E sütunundan büyükse bir renge boyasın. |
2- İlk 3 karakter 100 'e eşit veya büyük 299'a eşit yada küçükse ama aynı zamanda B sütununda (-) karakteri varsa ve E sütunu F sütunundan büyükse farklı bir renge boyasın |
3- İlk 3 karakter 300 'e eşit veya büyük 599'a eşit yada küçükse ve E sütununda ki rakam F sütunundan büyükse bir renge boyasın. |
4- İlk 3 karakter 300 'e eşit veya büyük 599'a eşit yada küçükse ama aynı zamanda B sütununda (-) karakteri varsa ve F sütunu E sütunundan büyükse farklı bir renge boyasın |
5-İlk 3 Karakterde 128'e eşit olan satırın E sütunu, 129 'a eşit olan satırın F sütunundan küçükse kırmızı |
Ekli dosyalar
-
29.8 KB Görüntüleme: 20