Belli sayfaları PDF'e çevirme

Excel Vers. ve Dili
2010 tr
Günaydın,

Hazırlamakta olduğum bir dosyam var. Bu dosya içerisinde 7 adet sheet olacak. Çalışma sırasında işlem bittiğinde dosyanın pdf olarak kaydedilmesi gerekli. Kayderken günün tarihi alması ve 1 sayfa hariç diğer 6 sayfanın pdf'e çevrimesini nasıl yaparız.

TeşekkürleR

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
o kadar detaylı bilmiyorum fakat PDFCreator programı ile istediğin sayfaları pdf çevirebilirsin.

Excel Vers. ve Dili
2010 tr
:) PDF Convertor'u zaten kullanıyorum. Fakat pdf'e çevirirken tüm çalışma kitabının değil belli sayfaların pdf'e çevrilmesi gerekiyor.

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Merhaba

:) PDF Convertor'u zaten kullanıyorum. Fakat pdf'e çevirirken tüm çalışma kitabının değil belli sayfaların pdf'e çevrilmesi gerekiyor.
Daha once PDF converter programını kullanmadım, calisma mantigini bilmiyorum ama, program eger gizli sayfalarıda cevirmiyorsa, istemediginiz sayfalari gizleyerek cevirmeyi denemenizi tavsiye ederim, aynı anda bir cok sayfayi secmek icin Ctrl tusu ile secim yaparak bicim/sayfa/gizli komutu ile isi biraz daha kısa surede cozebilirsiniz diye dusundum, denemekte fayda var :D

Excel Vers. ve Dili
2010 tr
Yardımlarınız için teşekkürler, fakat bu tavsiyeleriniz benim yapmak istdiğim formatta işe yaramaz. PDF convertorlerin mantığı yazıcı mantığıdır. İstediğiniz sayfayı (hangi formatta olursa olsun) yazıcı menüsünden yazıcı secerek yaparsınız. sonucu pdf formatıdır. sayfayı gizlemek işini kolaylaştırmaz, aksine zorlaştırır