- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2003
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 20/02/2019
bir ugraşım var yeni başladım ve gercekten bu siteden bircok bilgi edindim sagolun hocalar fakat bir yerde tıkandım kodların az bucuk neye yaradıkları dahmin edebilir oldum faka kod bilgisinden fazla algoritmasını iyi yapmak lazım şimdi sorunumu acıklim diyelim bir numara örnegin 262640 numaralı kaydı hızlı aramanın altına yazdıgımda ikitane listeden aynı numara cıkacak bunların birisi verim birisi hasar ama iki numarayı tıkladımdamı nedense hep hasar geliyor sonrakinin bilgilerini göstermiyor bu konuda acil yardım ederseniz sevinirim
yaptıgım calışma aslında tamamen benim degil burdaki hocalarımdan alıntıdır az ben az sizlerin sayesinde bir kac birikim diye bilirim
tek sorunum aynı poliçe numarasında hasar verim ayrışımı yapamıyorum örnek poliçe numarası 262640 bilgilerde her ikisindede hasar diyor fakat biri verim olmalı
yaptıgım calışma aslında tamamen benim degil burdaki hocalarımdan alıntıdır az ben az sizlerin sayesinde bir kac birikim diye bilirim
tek sorunum aynı poliçe numarasında hasar verim ayrışımı yapamıyorum örnek poliçe numarası 262640 bilgilerde her ikisindede hasar diyor fakat biri verim olmalı
Son düzenleme: