Bı sayfadakı degısıklık baska bı sayfadada gerceklesecek

Excel Vers. ve Dili
turkce 2003
S.a. Arkadaslar oncelıkle sunu soylemek ıstıyorum
ıkı yada uc tane dosya var elımde ben elımde dosyalardan bı tanesınde bulunan bı satırı sıldıgım an dıger bır yada ıkı dosyadakı ona aıt kayıtlarda otomatık sılınmıs olacak

fıyat lıstesı hazırlıyorum ve degısıklıkler oluyor sılınenler eklenenler oluyor bunların hepsı butun sayfalarda gerceklesımesını ıstıyorum

asıl benım ıcın onemlı olan eklemek degılde sıldıgım an dıger butun sayfadakıler de ona aıt ne war ıse sılınsın

kucuk bı ornek 3. Satırda en boy yukseklık war 1 sayfadakını sıldııgım an dıger sayfadakı 3. Satırdakı en boy yukseklık sılınmıs olsun buna aıt kac sayfa warsa hepsınde tabıkı bunları ılıskılendıremedım bı ıkı defa yaklastım ama sonuc negatıf

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Sayfa1 de yapılan değişiklik Sayfa2 de de gerçekleşir.
Aşağıdaki kodların Sayfa1 in kod bölümünde olmalı. Ben sadece Sayfa2 yi örnek olarak yaptım siz diğer sayfalara etki yapacak şekilde kodları eklersiniz (Kırmızı satırı çoğaltabilirsiniz)

Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Dim Deger As Variant
Deger = Target.Address
[B][COLOR=red]Sheets("Sheet2").Range(Deger) = Target.Value
[/COLOR][/B]End Sub

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
turkce 2003
tskler cok buyuk bı ıylık yapmıs oldunuz bana cok makbule gectı FAKAT bısey daha sormak ıstıyorum acaba bı excell dosyası ıcınde farklı sheet yanı sayfalarda uyguladıgınız bu durumu farklı excell dosyları ıcındeuygulayabılır mıyız