Bilgi toplaması.

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 -TR
Office 2003 -ING
Office 2007 -ING
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29/11/2020
Bir dosyamda yaklaşık 20 ye yakın sheet var, ve bu sheetlerden bilgiler alarak bir kapak oluşturmak istiyorum bunu bir sheet üzerinden yapıyorum fakat birden fazla sheet te sorun çıkıyor . Bu nasıl yapabilirim konusunda yardım edebilecek olana şimdiden teşekkür ederim.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
aynı sayfadaki farklı hücreleri =A1+A2 şeklinde kullanabilirsiniz
farklı sayfadaki farklı hücreleri =sayfa1!A1+sayfa2!A2 şeklinde kullanabilirsiniz
farklı kitaptaki farklı hücreleri =='[kitap1.xls]Sayfa1'!A1+'[kitap2.xls]Sayfa2'!A1
şeklinde kullanabilirsiniz

mantık aynıdır, aynı sayfada ise sadece hücre adresi, farklı sayfada ise hücre adresinin önünde sayfa adresi,
farklı kitapta ise sayfa adresi önüne kitap adresi gelir.
örnek dosya eklerseniz sizin çalışmanız üzerinde gösterecek arkadaşlar olacaktır.

Excel Vers. ve Dili
excell 2007 türkçe
farklı sayfadaki hücreleri tek bir sayfada seçebiliyorum (=sayfa!) formülüyle fakat, yapılan değişiklikleri topladığım hücrede göstermiyor, yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
muhtemelen verilerinizin birkısmı metin biçiminde girilmişdir. örnek dosya eklerseniz yardım eden arkadaşlar olacaktır.

Excel Vers. ve Dili
excell 2007 türkçe
öncelikle hızlı cevabınıziçin teşekkür ederim
Eklediğim dosyayı incelerseniz problemi farkedeceksiniz.( pazarlamacıların satış toplamlarını rapor sayfasına taşıdım fakat değiştirdiğimtutarları görmüyor.)

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
sayfaları başka kitaptan taşımışsınız, dış bağlantı var.
formül bağlantılarını değiştirin.
dosyanız ekte

Excel Vers. ve Dili
excell 2007 türkçe
Çok teşekkürler.