BİLGİLERİ GETİR YOKSA YENİ KAYIT YAP

Katılım
24 Mayıs 2005
Mesajlar
462
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
BÝLGÝLERÝ GETÝR YOKSA YENÝ KAYIT YAP

Arkadaşlar, örnek dosya gönderiyorum gerekli açıklamayı yaptım.

Lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Saygılarımla.
 
Katılım
7 Ekim 2005
Mesajlar
245
Excel Vers. ve Dili
Isyerinde Ingilizce_Win7 Evde Hollandaca_Win7
Re:Ornek

Merhaba
Ekteki dosyayi incelermisin istedigin boyle birseymi..?
 
Katılım
24 Mayıs 2005
Mesajlar
462
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Sayın Jezus, elinize sağlık tam istediğim gibi çok teşekkür ederim. :eek:k::

Aşağıdaki kodu modül içerisine yazmışsınız, bunu userformun initialize kısmına alsam bir sorun olurmu? Ben denedim herhangi bir hata vermedi. Yinede sorayım dedim olaki farkında olmadan bir hataya neden olabilir. Saygılarımla

Private Sub UserForm_Initialize()
Dim cbMenu As CommandBarControl
Set cbMenu = Application.CommandBars(2).Controls.Add(msoControlPopup, , , , True)
With cbMenu
.Caption = "&Userform1"
.OnAction = "formac"
.Tag = "MyTag"
.BeginGroup = True
End With
If cbMenu Is Nothing Then Exit Sub
Set cbSubMenu = Nothing
Set cbMenu = Nothing
End Sub

Ayrıca, Combobox1`de "sicil No" çıkıyor bunu yok etmek mümkün mü?
 
Katılım
7 Ekim 2005
Mesajlar
245
Excel Vers. ve Dili
Isyerinde Ingilizce_Win7 Evde Hollandaca_Win7
Merhaba

Userform1 e tiklayip actiktan sonra Combobox1 e tikla RowSource bolumunde sayfa1!A1:G1000 yazan yeri sayfa1!A2:G1000 yap sicilno yu gostermez artik
 
Katılım
24 Mayıs 2005
Mesajlar
462
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Sayın Jezus, tekrar teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun. Saygılarımla. :mutlu:
 
Katılım
7 Ekim 2005
Mesajlar
245
Excel Vers. ve Dili
Isyerinde Ingilizce_Win7 Evde Hollandaca_Win7
Rica ederim tesekkuru ben degil buradaki hocalarimiz hakediyor
 
Üst