Bilgilerin Kurtarılması

Öncelikle herkese merhabalar,

Arkadaşlar bir inşaat şirketinde çalışıyorum. Bilgisayarımdaki bir sorun yüzünden format attım. Format atmadan önce bilgilerimi (önemli iş bilgileri) cd ye kaydettim. Dosyaları tekrar kaydetmek istediğimde 6 dosyadan 4 ünü kaydetti ama 2 dosyayı ne bilgisayara kaydedebiliyorum ne de açabiliyorum. İçinde excel ve word belgeleri var ve çok önemli.Bana bu konuda lütfen yardım edin. Aksi halde çıktılarını almadığım bilgilerime asla ulaşamayacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla,

Cengiz ÇERÇİGÜLER

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2028
easy recovery 6 adlı program ile, format attığın diskten bilgilerinin orjinallerini kurtarabilirsiniz.

Sayın Tahsin Bey,

İlginize teşekkür ederim.Ancak üzülerek belirtmek isterim ki belirttiğiniz konudan birşey anlayamadım.Biraz daha açarsanız sevinirim.

Bu arada bilgilerim sabit diksten CD ye aktarılmıştı.Ve sonra format attım.Yani ulaşmak isteğim bilgilerim şu an cd de ve ben o dosyaları ne açabiliyorum ne de sabit diske kopyalayabiliyorum.

Saygılarımla,

Cengiz ÇERÇİGÜLER

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2028
easy recovery 6 hatrı sayılır data kurtarma programlarımdan en iyi olanı, aynı durum benim başıma geldiğinde (format atılmış olduğu halde) tanıdığım bir internet kafede bu program ile formatlanan bölümdeki bilgilerim noktasına kadar geri alınmış idi, programı kurup çalıştırdıktan sonra; data recover>format Recover>hangi diski taratacaksan seçiyorsun next diyerek takip ediyorsun, sonuç harika istediklerin karşında