bir başka sayfaya giden verilerin silinmemesi !!!!

öncelikle ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
benim sorunum şöyleki; bir sayfaya alt alta liste yaptım. her satırda şahıs adı ve bazı gerekli veriler halinde listeyi oluşturdum. bu verileri aynı klasördeki başka bir excel sayfasına da gönderdim. fakat ben ana sayfadaki listedeki bir satırı sildiğimde BAŞVR# hatası veriyor tüm hücrelerde. ben birinci sayfada yaptığım listeden bir süre sonra herhangi bir satırı silince, silinen satırın yerine gelen satırdaki bilgiler veri kaybı olmadan diğer sayfadaki silinenlerin yerlerine geçsin. Umarım izah edebilmişimdir. ekteki hazırladığım Bordro_temel yazılı sayfadaki verilerin Bordro_eylül yazılı sayfaya giderken bir sorun yok. fakat Bordro_temel deki bazı satırlarla işim bitipte satırı silince diğer çalışma sayfasında hata veriyor. acil yardımlarınız için teşekkürler.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
bordro eylül dosyası B8 hücresine yazarak dener misiniz. formülü diğer hücrelere adapte ediniz.

=DOLAYLI("[bordro_temel.xls]Sayfa1!A"&SATIR()-5;1)

hocam mükemmel oldu çok güzel. binlerce teşekkürler. fakat benim bordro_eylülde altalta yaklaşık 30-35 bordro olacak. sizin yazdığınız formülde sadece bir bordroya oluyor. bordroyu hemen altına kopyaladım. sayfa sonu ve sayfa başlarını kapladığı alanları almadı. yani 1. bordroda 40 satır var, ilk sayfadan sırasıyla aldı fakat 2. bordroya ilk sayfadan alırken 52. satırdan başladı. dolayısıyla aradaki 12 satır bordroya geçmedi. ilk mesajda yazmayı atlamışım ama, kusura bakmayın. tekrar bir bakabilirseniz sevinirim. binlerce teşekkürler gene.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
açıklamanızdan bişey anlamadım. bahsettiğiniz şekilde örnek dosyanızı tekrar eklermisiniz.

tamam. aslında tekrar okuyunca ben doğru dürüst anlatamamışım. ama doysları görünce anlarsınız siz zaten. kolay gelsin. teşekkürler.